Het prachtige voormalige koelhuis van de Nederlandsche Coöperatieve Zuivelverkoop Centrale is rond 1920 gebouwd. Vanaf december 2012 is Het Koelhuis een inspirerende plek voor uiteenlopende evenementen. Op deze betekenisvolle plek programmeert Stichting Het Koelhuis culturele, wetenschappelijke, innovatieve en maatschappelijke activiteiten in Het Koelhuis.

Activiteiten

PUUR Cultuur is een initiatief van Stichting Het Koelhuis en biedt een reeks verrassende, vernieuwende en spannende voorstellingen. Lees snel verder en bestel je tickets!

Snow Coats” is een Indie / Folk band uit Doetinchem. De band speelde op festivals als Zwarte Cross, tourden ze door Frankrijk en werd “Backyard” een radio hitje in Singapore! Snow Coats trapt op 17 november om 16.30 uur de avond van de Achterhoekse Popmuziek af. Laat je verrassen door catchy popliedjes en banjo’s. Toegang: vrije gift. Lees verder

Binnenkort vullen we deze pagina aan met meer leuke en verrassende activiteiten.

Hou in ieder geval 7 december al vrij in je agenda!

Op zondag 17 september 2017 om 15.00 uur stond Wilfried de Jong met de jonge muzikanten van BRUUT! op het toneel in Het Koelhuis. Wilfried liet zich door hun opzwepende muziek inspireren tot het schrijven van verhalen over mensen uit de rafelranden van de stad.

Zangeres Lucy Legeland brengt op 19 november 2017 een ode aan de nacht:daar waar de baby’s geboren worden, de nachtzuster waakt en de beren dansen. Die schone nacht waar het lijf bemint en de snelweg leeg is.” Meer informatie en tickets.

Een operakomedie voor het hele gezin vanaf 6 jaar op 17 december 2017. Prinses Stefanie is smoorverliefd op de kok van het kasteel. Maar de vader van de prinses, de koning, wil dat zijn dochter gaat trouwen met de buitenlandse prins Knotsenstein. Meer informatie en tickets.