Particulier

Het Koelhuis heeft negen ruimtes, drie terrassen en alle faciliteiten voor jouw feest, jubileum, verjaardag of bruiloft. Alle zalen hebben iets karakteristieks en zijn ruim, licht en helemaal naar eigen wens te stylen.

In onze ruimtes zijn alle indelingen mogelijk, uiteraard kunnen wij ook de styling en decoratie verzorgen. De meeste ruimtes kunnen uitgelicht worden met op kleur instelbare LED spots en er is een gratis glasvezelverbinding. De isolatielaag van gerecycled materiaal zorgt voor een uitstekende akoestiek bij grote én kleine events! Het gehele Koelhuis is ook toegankelijk voor mindervalide bezoekers.

Ons team heeft jarenlange ervaring in de organisatie van uiteenlopende events. Wij vertalen graag uw wensen naar een passend idee en sfeer met de juiste faciliteiten en service. We kunnen het complete projectmanagement, of delen daarvan op ons nemen. Van concept, de ontwikkeling van communicatiemiddelen tot draaiboeken, budgetbewaking en de inrichting van de locatie. Wij helpen u graag!