Particulier

Ontdek Het Koelhuis, met negen unieke ruimtes verspreid over vier verdiepingen en drie terrassen rondom het gebouw. Of je nu een feest, jubileum, intiem diner, verjaardag of bruiloft plant, bij ons vind je alle faciliteiten om er een onvergetelijke dag van te maken.

In onze industriële ruimtes zijn alle indelingen mogelijk. Ook op het gebied van styling en decoratie denken we graag met je mee. Door de unieke uitstraling van het pand te combineren met licht, decoratie en styling past het gebouw zich moeiteloos aan. Onze stylist staat klaar om je te inspireren met alle mogelijkheden, variërend van uitbundig gedekte tafels tot een volledig festival-concept. Bij ons is niets te gek!

De sfeer bij een (particulier) event valt of staat met de juiste inzet van licht, geluid en digitale support. Omdat we op audiovisueel gebied zo veel mogelijk uit handen willen nemen, beschikt onze locatie over professionele apparatuur en technici. De meeste ruimtes lichten we uit met op kleur instelbare LED spots en er is door het hele gebouw een ultrasnelle glasvezelverbinding. De isolatielaag van gerecycled materiaal zorgt voor een uitstekende akoestiek bij grote én kleine events.

Alle ruimten in Het Koelhuis zijn goed toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Er is een ruime lift en de begane grond beschikt over een mindervalide-toilet. 

Ons team heeft jarenlange ervaring in de organisatie van uiteenlopende zakelijke en particuliere events. Wij vertalen graag jouw wensen naar een passend idee en sfeer met de juiste faciliteiten en service. 

We kunnen het complete projectmanagement, of delen daarvan, op ons nemen. Van concept, de ontwikkeling van communicatiemiddelen tot draaiboeken, budgetbewaking en de inrichting van de locatie. Wij helpen je graag!

Het Koelhuis is dé locatie voor feestavonden vanaf 50 personen, grote op maat gemaakte diners, een familiedag tot aan een afscheidsbijeenkomst en/of uitvaart. Daarbij dragen wij graag de zorg voor jou en jouw dierbaren voor een liefdevol afscheid. We denken mee over de faciliteiten van catering tot audiovisuele middelen. Alle bijeenkomsten zijn maatwerk.

Alle events in Het Koelhuis worden van A tot Z geregeld. Wij hebben een professionele keuken en verzorgen graag het menu. 

Neem contact met ons op voor informatie om jouw evenement te plannen via info@hetkoelhuis.nl