• ALBUM RELEASE // ANAE – HOME IS WHERE YOU PARK IT

ALBUM RELEASE // ANAE – HOME IS WHERE YOU PARK IT

Vrije gift 31 mei 20:00 - 21:30

Op 26 augustus 2017 vertrokken ze met hun Volkswagenbusje uit Zutphen, het avontuur tegemoet. Nu, anderhalf jaar verder en vele avonturen rijker, is ANAE tijdelijk terug in Nederland. Ze spelen een exclusief release concert van hun gloednieuwe album ‘HOME IS WHERE YOU PARK IT’, een inspirerende CD over de avonturen en belevingen van hun reis.
ANAE is een samenwerking tussen Arnan Natan & Anne Elise Kaemingk,
twee muzikale kunstenaars die op een creatieve manier verhalen willen delen.
Onder de naam ANAE maken en schrijven ze muziek, muziektheatervoorstellingen , maken ze beeldende kunst en reizen ze de wereld over. Kijk voor meer informatie op www.weareanae.com

De reis die ze hebben gemaakt heeft hun leven veranderd. Onderweg hebben ze zich laten inspireren door bijzondere gebeurtenissen en ontmoetingen, prachtige natuurplekken en verschillende culturen. Dit heeft geresulteerd in 13 nummers die ze tijdens de reis hebben geschreven en gecomponeerd. Een groot deel van deze nummers zullen ze samen met professionele muzikanten tijdens de release ter gehore gaan brengen. Qua stijl spelen ze een mix van singer-songwriter, jazz, pop, gospel en soul. Eigen muziek, pakkende melodieën en persoonlijke teksten. Laat je meenemen op reis om het ultieme gevoel van Vrijheid te ervaren. Benieuwd naar de verhalen en de muziek? Je gaat het allemaal horen tijdens deze exclusieve release. Kom luisteren onder het genot van een hapje of drankje. Bij mooi weer spelen ze buiten op het terras, dus lekker met de blote voeten in het zand naast de vuurkorf genieten van nieuwe muziek. Zo houden we de vanlife vibe er een beetje in!

Entree: vrije gift
Aanvang: 20.00

Foto: Renske Meinema