STUDIO HOOGEVEEN & VAN TILBURG

Studio Hoogeveen & van Tilburg staat voor effectieve communicatie. Wij zijn sterk in de ontwikkeling van communicatiemiddelen, verzorgen teksten voor uiteenlopende media en zijn thuis in het doelgericht inzetten van audiovisuele middelen. Wij verzorgen events die iets teweeg brengen bij jouw doelgroep. Daarnaast ontwerpen en stylen wij interieurs en adviseren over ruimte-indeling.

Zowel in de communicatie uitingen als de ontwerpen van interieurs draait alles om de identiteit van de opdrachtgever. Met krachtige en creatieve concepten maken wij jouw bedrijfsidentiteit zichtbaar en voelbaar. We geloven in de wisselwerking tussen verschillende disciplines. Hiermee doen we inspiratie op en realiseren we scherpe en levendige oplossingen.

Studio Hoogeveen & van Tilburg is sinds juli 2012 eigenaar van het Het Koelhuis in Zutphen. Verschillende ruimtes in Het Koelhuis zijn gerestaureerd met behoud van het industriële karakter. Het Koelhuis is dé industriële evenementenlocatie van Oost-Nederland. Je kunt er terecht voor congressen, hybride events, trainingen, tentoonstellingen, muziek, culturele festivals tot aan culturele- en kunstmanifestaties, maatschappelijke debatten, exposities, kindertheater, biologische proeverijen en ambachtmarkten.

Ben je benieuwd naar de activiteiten van Studio Hoogeveen & van Tilburg ga dan naar onze website hoogeveenvantilburg.nlStudio Hoogeveen & van Tilburg staat voor effectieve communicatie. Wij zijn sterk in de ontwikkeling van communicatiemiddelen, verzorgen teksten voor uiteenlopende media en zijn thuis in het doelgericht inzetten van audiovisuele middelen. Wij verzorgen events die iets teweeg brengen bij jouw doelgroep. Daarnaast ontwerpen en stylen wij interieurs en adviseren over ruimte-indeling.