• Oeverloos Festival Openingsavond

Oeverloos Festival Openingsavond

Ticket 20 sep - 21 sep 20:00 - 00:00

Kleinschalige, avontuurlijk theater- en muziekvoorstellingen in de prachtige omgeving van Zutphen en het IJssellandschap. Dat is cultureel festival Oeverloos in Zutphen. Het festival vindt plaats op 20, 21 en 22 september aan de oevers van de IJssel in Zutphen en is geschikt voor alle leeftijden!

Het programma is verdeeld in een festivalroute en een avondprogramma. De festivalroute voert je langs theater, circus, dans, poëzie en muziekproducties.  De voorstellingen liggen een paar honderd meter uit elkaar. De route gaat over verharde en onverharde paden en is totaal ongeveer vijf kilometer lang. De voorstellingen zijn op een enkele uitzondering na, zaterdag en zondag op hetzelfde tijdstip te zien.

Vrijdag start vanaf 20.00 uur het avondprogramma in Het Koelhuis. Het Koelhuis is de centrale festivallocatie. Hier kun je genieten van pop-up optredens van de artiesten, van de bands ‘Cinema’ op vrijdagavond en ‘Zorita’ op zaterdagavond, nachtconcerten van accordeonist Oleg Lysenko en DJ’s.

Meer informatie over het programma: in Programmaboekje Oeverloos en op www.festival-oeverloos.nl
Koelhuis open: vrijdag 20.00 -24.00 | zaterdag 11.00-24.00 en zondag 11.00-20.00 uur

Passe partout/dagkaart

Passe partouts/dagkaarten zijn verkrijgbaar via de knop bovenaan. Wissel ze hier bijtijds in voor een polsbandje. Kopen kan (zolang de voorraad strekt) online en op: vrijdag 21 september vanaf 16.00 uur en zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur. Het passe-partout biedt eenmalig toegang tot alle voorstellingen en muziekoptredens op die betreffende dag. Mis je voorstellingen op zaterdag? Dan kun je deze op zondag bekijken.

Losse tickets

Op zaterdag en zondag overdag zijn er losse tickets te koop per voorstelling bij Het Koelhuis, Coenensparkstraat 1 in Zutphen, pal achter station Zutphen.

Per voorstelling betaal je € 4,00. De zaterdagavond kost € 7,50.

Toegang: Passe-partout alle voorstellingen: € 25,00 (volw.) en € 12,50 (kids)
Losse kaarten per voorstelling € 4,00 en de zaterdagavond € 7,50