Uitvaart

Als jullie op zoek zijn naar een locatie voor een uitvaartplechtigheid, afscheidsceremonie of condoleance, dan zijn jullie van harte welkom bij Het Koelhuis. Na het verlies van een geliefde komt er veel op jullie af. Samen met de uitvaartverzorger dragen we graag bij aan een afscheid wat bij jullie past.

Bij ons draait het niet om de traditionele ‘hoe het hoort’, maar om afscheid nemen op een manier die goed voelt en passend is voor jullie. We luisteren naar jullie wensen, zodat het afscheid tot in de kleinste details goed is geregeld. In ons industriële Koelhuis hebben de verschillende ruimtes elk hun eigen sfeer en verhaal. Meer informatie over de ruimtes vindt u hier.

Alle ruimtes kunnen we aanpassen naar jullie persoonlijke voorkeur en wensen. Of jullie nu kiezen voor een intieme setting met zachte verlichting en comfortabele zitplaatsen, of juist voor een open opstelling met ruimte voor een groter gezelschap, wij zijn er om dit te realiseren.

We nodigen jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek op onze locatie.
Jullie kunnen ons bereiken via: 0575-510018 of stuur een e-mail naar info@hetkoelhuis.nl

.Als jullie op zoek zijn naar een locatie voor een uitvaartplechtigheid, afscheidsceremonie of condoleance, dan zijn jullie van harte welkom bij Het Koelhuis. Na het verlies van een geliefde komt er veel op jullie af. Samen met de uitvaartverzorger dragen we graag bij aan een afscheid wat bij jullie past.