RUIMTES

Alle zalen van Het Koelhuis zijn ook virtueel toegankelijk! Nieuwsgierig hoe het eruit ziet en sfeer proeven? Ontdek onze industriële locatie!VIRTUELE TOUR

Alle ruimtes in Het Koelhuis hebben iets bijzonders en zijn ruim, licht en helemaal naar uw eigen sfeer in te richten. Zo heeft Het Koelhuis Café een houtkachel, de Machinekamer uitzicht op de haven en Het Boterlokaal uitzicht op de IJssel. In de ruimtes zijn alle opstellingen mogelijk, ze kunnen prachtig uitgelicht worden en er is gratis Wifi (glasvezel). Er is een lift en invalidetoilet. Of het nu gaat om een bruiloft een (zakelijk) festival of congres met vele gasten, elk event vraagt om persoonlijke invulling. Het Koelhuis team heeft jarenlange ervaring in de organisatie van events met alles wat daarbij komt kijken.

Wij vertalen graag uw wensen naar een passend idee en sfeer met de juiste faciliteiten en service in alle zalen. We kunnen indien gewenst het complete projectmanagement, of delen daarvan op ons nemen. Van concept, de ontwikkeling van communicatiemiddelen tot draaiboeken, budgetbewaking en de inrichting van de locatie. Wij helpen u graag!