FOTOSHOOTS


Unieke industriele locatie voor fotoshoots & filmopnames
Het Koelhuis werd ontworpen door de architecten J.G. Wattjes en A.J. Jansen. De betonconstructie van het gebouw was modern, naar Amerikaans voorbeeld. Opvallende karakteristieke elementen zoals stoeltjesprofielen van de kozijnen, zeshoekige glazen bouwstenen (briques Falconnier), bijzondere trapleuningen, massieve houten isolatiedeuren, origineel tegelwerk en authentieke weegschalen zijn behouden. Al deze elementen bij elkaar zorgen ervoor dat Het Koelhuis de stoere, stevige uitstraling houdt die zich perfect leent als locatie voor een fotoshoot of filmopname.

Bij fotoshoots hanteren wij, afhankelijk van de omvang en de weekdag van de shoot, een last minute procedure om te voorkomen dat wij grote boekingen niet kunnen plaatsen vanwege kleine ingeboekte shoots. We nemen de optie dus meestal wel aan, maar:
Kleinere shoots kunnen niet eerder dan 14 dagen van te voren geopteerd worden, en in uiterste gevallen bevestigen wij de shoot niet eerder dan 3 dagen van te voren.

Korte shoots (max. 1 dagdeel)
Voor korte fotoshoots vragen wij een vergoeding van € 100,- per uur excl. btw. In de avond (na 18.00 uur) en tijdens weekenden rekenen wij een toeslag van € 25,- per uur. Tijdens de shoot heb je een basis ruimte en zijn de overige ruimtes op basis van beschikbaarheid en in overleg met Het Koelhuis.

Meerdere dag/dagdelen
Zoekt u een fotogenieke locatie voor meerdere dagdelen? Ook dat is mogelijk bij Het Koelhuis!
Basisprijs per dagdeel is € 410,00 excl. BTW, per ruimte.  Dit is incl. koffie en thee voor max. 8 personen, bij een dagshoot verzorgen wij ook voor bovenstaand aantal personen een robuuste Koelhuis lunch. In de avond (na 18.00 uur) en tijdens weekenden rekenen wij een toeslag van € 25,- per uur. Bij combinaties van ruimtes en meerdere dagdelen hanteren we combinatieprijzen op maat.
Alle vermelde prijzen zijn excl. btw