Zakelijk


Het Koelhuis heeft acht ruimtes, twee terrassen en alle faciliteiten voor uw zakelijke congressen, product-presentaties, beurzen of bedrijfsevenementen. Alle ruimtes hebben iets karakteristieks en zijn ruim, licht en helemaal naar uw eigen sfeer te stylen. Er is altijd wel een passende zaal voor uw bijeenkomst te vinden.

In onze ruimtes zijn alle indelingen mogelijk, zo kunnen we bijvoorbeeld meerdere subruimtes creëren in onze grotere zalen. De meeste ruimtes kunnen uitgelicht worden met op kleur instelbare LED spots en er is een gratis glasvezelverbinding. De isolatielaag van gerecycled materiaal zorgt voor een uitstekende akoestiek bij grote én kleine events!

Het gehele Koelhuis is ook toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Ons team heeft jarenlange ervaring in de organisatie van uiteenlopende events. Wij vertalen graag uw wensen naar een passend idee en sfeer met de juiste faciliteiten en service. We kunnen het complete projectmanagement, of delen daarvan op ons nemen. Van concept, de ontwikkeling van communicatiemiddelen tot draaiboeken, budgetbewaking en de inrichting van de locatie. Wij helpen u graag!