Zakelijk

Het Koelhuis heeft negen modulair inzetbare ruimtes, drie terrassen en alle faciliteiten voor een zakelijk event. Er is veel mogelijk, we adviseren je graag!

Het Koelhuis is bij uitstek geschikt voor congressen, product-presentaties, beurzen, bedrijfsevenementen, personeelsfeesten, kick-off’s en heisessies. Alle ruimtes hebben iets karakteristieks en zijn ruim, licht met een industrieel karakter. Er is altijd een passende ruimte voor jouw bijeenkomst. Of je nu een intieme bijeenkomst organiseert voor 50 personen of een beurs voor 1000 gasten, we hebben de ideale ruimten om aan al je specifieke wensen te voldoen.

De sfeer bij een event valt of staat met de juiste inzet van licht, geluid en digitale support. Omdat we ook op audiovisueel gebied zo veel mogelijk uit handen willen nemen, beschikt onze locatie over professionele apparatuur en technici. De meeste ruimtes kunnen uitgelicht worden met op kleur instelbare LED spots en iedere ruimte heeft een stabiele glasvezelverbinding. De isolatielaag van gerecycled materiaal zorgt voor een uitstekende akoestiek bij grote én kleine events.

Het Koelhuis beschikt over een gouden Green Key certificaat. Green Key is hét grootste internationale duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de gastvrijheidssector. Duurzaamheid zit verankerd in onze organisatie. Wij werken aan een groenere toekomst door o.a. zuinig om te gaan met energie en water, het hergebruik van materialen en meubilair, verantwoorde inkoop en het scheiden van alle afvalstromen. 

Het gehele Koelhuis is toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Alle ruimtes zijn bereikbaar via onze lift en de begane grond beschikt over een mindervalide-toilet. 

Ons team heeft jarenlange ervaring in de organisatie van uiteenlopende zakelijke events. Wij vertalen graag uw wensen naar een passend concept met de juiste faciliteiten en service. We kunnen het complete projectmanagement of delen daarvan op ons nemen. Van concept, de ontwikkeling van communicatiemiddelen tot draaiboeken, budgetbewaking en de inrichting van de locatie. Wij denken graag mee! 

Ben je op zoek naar een bijzondere industriële evenementenlocatie? Neem contact op en we vertellen graag meer over de (zakelijke) mogelijkheden. Stuur een e-mail naar info@hetkoelhuis.nl of bel maandag t/m vrijdag tussen 09.30 uur en 17.00 uur naar 0575 510018.