CAFÉ

SUNSET CAFÉ IEDERE VRIJDAG VAN 16-21.00 uur
EN ALS ER EEN PUBLIEKSEVENT IS (ZIE AGENDA)

Luid je weekend in tijdens het Sunset Café, waar je kunt chillen en borrelen in onze inspirerende industriële setting. Sluit je werkweek af in een laid-back sfeer die zowel stoer als relaxed is. Ontdek onze borrelkaart met bitterballen, biologische friet, tapasplanken, salades en andere lekkere hapjes. Perfect om te delen terwijl je geniet van goed gezelschap!

Vrije inloop vanaf 16:00 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd bent om een plekje te veroveren! Voor grote groepen vanaf 8 personen raden we aan om van tevoren even te bellen op 0575 510018.

Sunset Café is iedere vrijdag van 16:00 tot 21:00 uur. Ook als er evenementen op de agenda staan zijn we natuurlijk gewoon open!

Kom ook proosten op het weekend bij Het Koelhuis!.Sunset Café is iedere vrijdag van 16:00 tot 21:00 uur. Ook als er evenementen op de agenda staan zijn we natuurlijk gewoon open! Kom ook proosten op het weekend bij Het Koelhuis! Sunset Café is iedere vrijdag van 16:00 tot 21:00 uur. Ook als er evenementen op de agenda staan zijn we natuurlijk gewoon open! Kom ook proosten op het weekend bij Het Koelhuis!