Werkwijze

Benieuwd naar onze werkwijze? Bij Het Koelhuis gaan we direct aan de slag door te luisteren en jouw wensen te doorgronden. Of het nu gaat om het organiseren van evenementen, het ontwikkelen van communicatiemiddelen, of het ontwerpen van interieurs. Wij zetten de identiteit en behoeften van onze opdrachtgevers centraal. Ons doel is om op basis daarvan passende oplossingen te vinden en te realiseren.

Wij gaan verder dan alleen adviseren; is het gewenst dan nemen wij de volledige regie van het proces op ons en sturen wij het projectteam aan. Met een scherp oog voor detail bewaken wij zowel de planning als het budget.

We geloven sterk in de synergie tussen diverse disciplines. Dit beschouwen we als een bron van inspiratie, waardoor we scherpe en levendige oplossingen realiseren. We werken binnen de events samen met experts op het gebied van communicatie, training, tekstschrijven, acteren, kunstcreatie, vormgeving, catering, theatertechniek en filmproductie. Op het gebied van interieurs zijn dit aannemers, afbouwbedrijven, schilders, stoffeerders, bouwkundige tekenaars en industrieel ontwerpers. Zo waarborgen we een uitgebreide expertise.

Bij Het Koelhuis streven we ernaar om niet alleen aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers te voldoen, maar deze te overtreffen. Neem contact op via info@hetkoelhuis.nl of 0575 510018 voor de mogelijkheden.