Eten & drinken

Creatieve én zo duurzaam mogelijk gerechten; dat is de specialiteit van onze Koelhuis Keukencrew! We zorgen dat het eten en drinken past bij jouw wensen. Culinair ontbreekt het jouw gasten aan niets. Het Koelhuis beschikt over een eigen, professionele chef op onze locatie en onze gerechten worden vers bereid. Sinds 2022 beschikken we over een ruime productiekeuken waarin we diners, lunches en hapjes maken voor 50 tot 500 personen. Hiermee leveren we catering op maat in al onze ruimten.

Een diner met meerdere gangen of informeel genieten van shared dining? Er kan veel in Het Koelhuis. We leveren maatwerk en creëren originele en bijzondere gerechtjes die passen bij de uitstraling van jouw event. Onze chef-kok en het ervaren keukenteam gaan graag de uitdaging aan je te verrassen. Heb je allergieën of dieetwensen? Geef het door, we houden hier rekening mee. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Greendish
Het Koelhuis doet mee met het nieuwe project van Gelderland van Morgen: Greendish. ‘Een gezondere planeet begint op ons bord.’ De manier waarop we met voedsel omgaan overschrijdt de grenzen van onze planeet. Zo is voedsel verantwoordelijk voor maar liefst 30% van de mondiale CO2 uitstoot. Wij vinden dat het hoog tijd is voor verandering.

Greendish adviseert en ondersteunt ons om onze voedselverspilling te minimaliseren. Door concrete voorbeelden als maaltijden optimaal te portioneren voor de gast en het efficiënt gebruiken van (hele) ingrediënten in menu’s. Hiermee kunnen we verspilling tegengaan en een positieve impact creëren op het klimaat. We willen verantwoorde voedselkeuzes maken. Hiermee dragen we een steentje bij om voor 2050 de CO2-uitstoot met de helft te verminderen. 

Meer informatie over het project Greendish? Klik hier.