Contact

Het Koelhuis
Coenensparkstraat 1
7202 AN Zutphen
T 0575 51 00 18
info@hetkoelhuis.nl

Telefonisch
Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen half tien en vijf uur telefonisch bereikbaar. Wanneer u uw naam en telefoonnummer achterlaat dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. Ook kunt u een email sturen naar info@hetkoelhuis.nl. Ons Koelhuis Café is open op vrijdag 16 tot 21 uur. Tijdens deze openingstijden zijn we ook telefonisch bereikbaar.

Openbaar vervoer
Het Koelhuis is erg goed bereikbaar met openbaar vervoer. We zitten op 200 meter van het station waar meerdere intercity’s stoppen. Er is een rechtstreekse verbinding met o.a. Deventer, Arnhem, Nijmegen, Winterswijk, Zwolle en Hengelo. Wanneer u via de achteruitgang het station uit loopt en meteen links gaat loopt u zo tegen Het Koelhuis aan.

Auto
Tegenover Het Koelhuis zit de Q-Park garage aan de Lijmerij. Voor de gasten die met de auto komen heeft Het Koelhuis de mogelijkheid om uitrij kaarten voor de P+R Q-Park parkeergarage aan de Lijmerij (volg borden P+R station) tegen een gereduceerd tarief aan te schaffen. De kaarten zijn te koop bij Het Koelhuis.
Bij het inrijden wordt het kenteken van de auto gescand. Om de parkeergarage weer in te komen kun je bij de ingang je kenteken invoeren. Belangrijk om dan na het invoeren op enter te drukken (dit wordt vaak vergeten waardoor mensen de garage niet in kunnen komen). Bij het uitrijden wordt weer het kenteken van de auto gescand, het te betalen bedrag is dan te zien op de display. Dan kun je betalen met de uitrijkaart of pinpas. 

Adres voor uw navigatie: Lijmerij 2, 7202 AZ, Zutphen. U vindt Het Koelhuis aan de linkerkant.

Fiets
Er is naast de bovengenoemde Q-Park garage een grote overdekte fietsenstalling.