Contact

Het Koelhuis
Coenensparkstraat 1
7202 AN Zutphen
T 0575 51 00 18
info@hetkoelhuis.nl

Bereikbaarheid

Telefonisch
Per telefoon zijn wij het best bereikbaar tijdens kantooruren. Het kan voorkomen dat wij vanwege activiteiten in Het Koelhuis alsnog uw telefoontje missen. Bij geen gehoor kunt u een bericht achterlaten op onze voicemail of een e-mail sturen naar info@hetkoelhuis.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Auto
Tegenover Het Koelhuis zit de Q-Park garage aan de Lijmerij. Voor de gasten die met de auto komen heeft Het Koelhuis de mogelijkheid om uitrij kaarten voor de P+R Q-Park parkeergarage aan de Lijmerij (volg borden P+R station) tegen een gereduceerd tarief aan te schaffen. De kaarten zijn te koop bij Het Koelhuis.
 
Bij het inrijden van de parkeergarage biedt u uw pinpas aan, hiermee registreert het systeem de aankomsttijd. Bij vertrek biedt u eerst uw gekochte uitrij kaart aan, gevolgd dor de pinpas (waardoor het systeem de totale parkeertijd kan aflezen). Indien u maximaal 7 uur heeft geparkeerd wordt er geen extra geld afgeschreven.

Adres voor uw navigatie: Lijmerij 2, 7202 AZ, Zutphen. U vindt Het Koelhuis aan de linkerkant

Openbaar vervoer
U vindt het Koelhuis aan de noordzijde van NS-Station Zutphen. Wanneer u via de achteruitgang het station uit loopt en meteen links gaat loopt u zo tegen Het Koelhuis aan.