Contact

Het Koelhuis
Coenensparkstraat 1
7202 AN Zutphen
T 0575 51 00 18
info@hetkoelhuis.nl

Telefonisch

Maandag tot en met vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 9.30 uur en 17.00 uur en op vrijdag tot 21.00 uur. Bij drukte en grotere events kunnen we soms niet opnemen. Stuur dan een e-mail naar info@hetkoelhuis.nl of laat je naam en telefoonnummer achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Openbaar vervoer

Het Koelhuis is erg goed bereikbaar met openbaar vervoer. We zitten op 200 meter van het station waar meerdere intercity’s stoppen. Er is een rechtstreekse verbinding met o.a. Deventer, Arnhem, Nijmegen, Winterswijk, Zwolle en Hengelo. Wanneer je via de achteruitgang het station uit loopt en meteen links gaat loop je zo tegen Het Koelhuis aan.

Auto

Tegenover Het Koelhuis zit de Q-Park garage aan de Lijmerij. Voor de gasten die met de auto komen heeft Het Koelhuis de mogelijkheid om uitrij kaarten voor de P+R Q-Park parkeergarage aan de Lijmerij (volg borden P+R station) tegen een gereduceerd tarief aan te schaffen.
Bij het inrijden wordt het kenteken van de auto gescand. Om de parkeergarage weer in te komen kun je bij de ingang je kenteken invoeren. Belangrijk om dan na het invoeren op enter te drukken (dit wordt vaak vergeten waardoor mensen de garage niet in kunnen komen). Bij het uitrijden wordt weer het kenteken van de auto gescand, het te betalen bedrag is dan te zien op de display. Dan kun je betalen met de uitrijkaart of pinpas. 

Adres voor navigatie: Lijmerij 2, 7202 AZ, Zutphen. Kom je vanaf  Apeldoorn/Voorst? Houd dan bij de laatste rotonde van de rondweg richting ‘De Hoven’ aan. Deze weg volgen tot over de IJsselbrug. Sla direct na de brug linksaf door de lichttunnel. De parkeergarage Station P+R vind je aan de eerste straat rechts (schuin tegenover Het Koelhuis) 

Fiets

Er is naast de bovengenoemde Q-Park garage een grote overdekte fietsenstalling.