Bereikbaarheid

Het Koelhuis
Coenensparkstraat 1
7202 AN Zutphen
T 0575 51 00 18
info@hetkoelhuis.nl

Bereikbaarheid

Telefonisch
Per telefoon zijn wij het best bereikbaar tijdens kantooruren. Het kan voorkomen dat wij vanwege activiteiten in Het Koelhuis alsnog uw telefoontje missen. Bij geen gehoor kunt u een bericht achterlaten op onze voicemail of een e-mail sturen naar info@hetkoelhuis.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openbaar vervoer
Het Koelhuis is erg goed bereikbaar met openbaar vervoer. We zitten op 200 meter van het station waar meerdere intercity’s stoppen. Er is een rechtstreekse verbinding met o.a. Deventer, Arnhem, Nijmegen, Winterswijk, Zwolle en Hengelo. Wanneer u via de achteruitgang het station uit loopt en meteen links gaat loopt u zo tegen Het Koelhuis aan.

Auto
Tegenover Het Koelhuis zit de Q-Park garage aan de Lijmerij. Voor de gasten die met de auto komen heeft Het Koelhuis de mogelijkheid om uitrij kaarten voor de P+R Q-Park parkeergarage aan de Lijmerij (volg borden P+R station) tegen een gereduceerd tarief aan te schaffen. De kaarten zijn te koop bij Het Koelhuis.
 
Bij het inrijden van de parkeergarage biedt u uw pinpas aan, hiermee registreert het systeem de aankomsttijd. Bij vertrek biedt u eerst uw gekochte uitrij kaart aan, gevolgd dor de pinpas (waardoor het systeem de totale parkeertijd kan aflezen). Indien u maximaal 7 uur heeft geparkeerd wordt er geen extra geld afgeschreven.

Adres voor uw navigatie: Lijmerij 2, 7202 AZ, Zutphen. U vindt Het Koelhuis aan de linkerkant