Over ons

In 2012 startte Studio Hoogeveen & van Tilburg. met de ontwikkeling van een oud Koelhuis naar een industriële evenementenlocatie. De focus ligt op het creëren van een inspirerende omgeving voor vele type bijeenkomsten. Onze centraal gelegen locatie, achter het NS-station in Zutphen en aan de IJssel, straalt stoerheid en een rijke geschiedenis uit.

Bij Het Koelhuis draait alles om het bieden van een unieke setting voor verschillende soorten evenementen. Of het nu gaat om congressen, culturele programma’s, personeelsfeesten, productpresentaties, fotoshoots, online- en hybride evenementen, onze ruimtes bieden de flexibiliteit en mogelijkheden die nodig zijn voor een geslaagd event.

Ons team staat klaar om jouw evenement van concept tot volledige realisatie te begeleiden. Van het opzetten van het concept, ontwikkelen van communicatiemiddelen, tot opstellen van draaiboeken, bewaken van het budget en inrichten en stylen van onze locatie. Bij Het Koelhuis ben je verzekerd van een professionele en persoonlijke aanpak, zodat jouw evenement precies wordt zoals jij het voor ogen hebt. 

Wees welkom bij Het Koelhuis, waar jouw bijeenkomst tot leven komt!