INDUSTRIEEL TROUWEN

Zijn jullie op zoek naar een unieke industriële trouwlocatie voor jullie bruiloft? De ongedwongen sfeer, stoere uitstraling en oneindige mogelijkheden maken het Koelhuis  tot dé plek om jullie droomdag te vieren! Met veel liefde en oog voor detail verzorgen we de organisatie en styling van jullie grote dag. 

Stel je een intieme ceremonie met ondergaande zon en uitzicht over de IJssel voor. Voeg daar een exclusief diner in industriële stijl aan toe, gevolgd door een spectaculair feest dat doorgaat tot in de vroege uurtjes. Of willen jullie juist helemaal anders dan anders trouwen? Wij zorgen voor een avontuurlijk en creatief concept!

Wij zijn meer dan alleen een locatie; we zijn jullie partners in crime voor de ultieme bruiloft. Van drukwerk en decoratie tot lichtshows en entertainment, wij draaien onze hand er niet voor om. Laat onze ervaren weddingplanner de gehele organisatie uit handen nemen, zodat jullie ontspannen kunnen uitkijken naar jullie perfecte dag. En niet te vergeten, wat wij in en om Het Koelhuis doen, kan ook op andere locaties, zoals in jullie eigen tuin. Elke bruiloft is uniek, en wij begrijpen dat als geen ander. Laten we samen zitten om jullie dromen en onze mogelijkheden te bespreken. Maatwerk is onze specialiteit!

Alle ruimte

Onze bijzondere ruimten, elk met een eigen karakter, bieden alle mogelijkheden om jullie eigen stempel op de dag te drukken. En, omdat we direct aan de Noorderhaven liggen, kunnen jullie letterlijk in het huwelijksbootje stappen!

Culinair

Wij houden van goed en eerlijk eten, mooie wijnen en perfecte smaakcombinaties. Van een robuuste lunch tot een festivalstijl diner, en van een gedecoreerde sweet table tot luxe hapjes, wij zorgen ervoor dat zelfs jullie smaakpapillen verliefd worden!

Decoratie, Styling, Organisatie

Het Koelhuis kan moeiteloos worden getransformeerd naar jullie eigen sfeer met behulp van licht, decoratie en styling. Of jullie nu gaan voor een chique lounge of een festivalvibe, tijdens jullie bruiloft is alles mogelijk!

Fotografie & video

Bij Het Koelhuis ben je verzekerd van een unieke stijl en sfeer, vol ruwe, industriële details. Ons netwerk van getalenteerde fotografen en videografen vangt elk moment van jullie speciale dag, zodat jullie later met veel plezier kunnen nagenieten! Maak je herinneringen tastbaar in een omgeving die net zo uniek is als jullie liefdesverhaal.

Zeggen jullie JA tegen Het Koelhuis? Neem dan contact met ons op via 0575 51 00 18 of info@hetkoelhuis.nl. Wij maken van jullie trouwdag een onvergetelijke ervaring!