INDUSTRIEEL TROUWEN

Zijn jullie op zoek naar een unieke industriële locatie voor jullie bruiloft? De ongedwongen sfeer, stoere uitstraling en oneindige mogelijkheden maken het Koelhuis  tot dé plek om jullie droomdag te vieren! Met veel liefde en oog voor detail verzorgen we de organisatie en styling van jullie grote dag.

Een intieme ceremonie met ondergaande zon en uitzicht over de IJssel met een exclusief diner in industriële stijl? Een spectaculair feest tot in de vroege uurtjes? Of willen jullie helemaal anders dan anders trouwen? Dan moet je bij het Koelhuis zijn. Wij houden daar van!

Op ieder denkbaar gebied kunnen we helpen, van drukwerk en decoratie tot lichtshows en entertainment, niets is ons te gek. En voor een ontspannen voorbereiding op een perfecte trouwdag kan onze weddingplanner jullie de gehele organisatie uit handen nemen. Wat wij in en om Het Koelhuis doen, kan ook op een andere plek, dus een bruiloft in jouw eigen tuin? We denken graag met jullie mee. Elke bruiloft is uniek. We gaan daarom graag in gesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden te bespreken. We leveren altijd maatwerk!

Alle ruimte
Het Koelhuis heeft acht bijzondere ruimten, allemaal met een eigen karakter. Ze zijn ruim, licht en helemaal naar jullie eigen sfeer in te richten. Door onze ligging direct aan de Noorderhaven kun je bij ons letterlijk in het huwelijksbootje stappen!

Culinair
Wij houden van goed en eerlijk eten, mooie wijnen en perfecte smaakcombinaties. Van een robuuste lunch tot een uitgebreid diner in festivalstijl en van een gedecoreerde sweettable tot luxe hapjes, waar jullie maar zin in hebben.

Decoratie & styling & Organisatie
Door licht, decoratie en styling past het gebouw zich moeiteloos aan jouw eigen sfeer aan. Van een chique lounge sfeer tot een festivalstijl: alles kan tijdens jullie bruiloft!

Fotografie & video
Wil je ook je ook jouw fotoshoot in Het Koelhuis? Dan ben je verzekerd van een unieke stijl en sfeer. De haven naast ons pand is ook zeer fotogeniek. Wij werken met goede fotografen en filmers om jullie trouwerij naar wens vast te leggen zodat je later met veel plezier kunt terugkijken!

Ook trouwen in Het Koelhuis? Neem dan contact met ons op via 0575 51 00 18 of info@hetkoelhuis.nl.