Feest

Wil je een feest organiseren dat je gasten nog lang bij blijft? Kom dan naar Het Koelhuis, dé industriële evenementenlocatie in Zutphen, waar jouw feest tot leven komt!

Ligt op een steenworp afstand van het treinstation en aan de jachthaven Noorderhaven. Het Koelhuis is de ideale locatie voor feesten vanuit alle hoeken van het land. Sinds december 2012 verwelkomt Het Koelhuis gasten voor vele bijeenkomsten. De indrukwekkend hoge plafonds, karakteristieke trapleuningen, nostalgische weegschalen en fraai verlichte ruimten creëren een unieke industriële sfeer met warme uitstraling waar iedereen zich direct thuis voelt.

In ons pand vind je  sfeervolle ruimtes, drie gezellige terrassen en alle benodigde faciliteiten om met jouw feest een onvergetelijke indruk achter te laten. Elke ruimte heeft zijn eigen bijzondere kenmerken. Sinds mei 2022 is de ruimte MIN1 geopend, een geluidsdichte ruimte in het souterrain van ons gebouw, met prachtige houten gewelven die vroeger dienst deden als koelinstallatie.

Voor ieder event bieden we een passende invulling. Ons feestarrangement is los te boeken maar ook in combinatie met styling en decoratie, verrassend entertainment of aanvullende catering. We bieden maatwerk voor alle soorten feestjes, die altijd verrassend én anders zijn.

Ons feestarrangement is beschikbaar voor groepen vanaf 50 personen.

Wil je meer weten over het organiseren van jouw feest bij Het Koelhuis? Neem contact met ons op via info@hetkoelhuis.nl of 0575 510018

Samen maken we van jouw feest een onvergetelijke herinnering.