• Future Husband & Figgie

Future Husband & Figgie

Ticket 21 apr 19:00 - 23:00

Twee optredens in één indie pop show: de populaire band Future Husband met de Nederlands-Nigeriaans singer-songwriter Adura Sulaiman en het muzikaal kunstenaarscollectief Figgie. Het is de aftrap van het project Geluid van Binnenuit: een muzikaal traject dat daarna van start gaat. Jongeren werken daarin samen met professionele popmusici om zelf pop-muziek te gaan maken. In de workshops wordt spelen uit het hart in plaats van uit het hoofd gestimuleerd. Het concert is voor jong en oud. Jongeren t/m 27 jaar betalen slechts 5,00 euro.

Future Husband met Nederlands-Nigeriaans singer-songwriter Adura Sulaiman. Luisteren naar Future Husband is als zweven in een hypnose. De grens tussen dromen en realiteit vervaagt. Adura’s teder gezongen vocalen vermengen zich met de gitaren, akoestische drums, bas en synths. Haar bandleden én beste vrienden zijn Thomas Bosveld (drums), Ivar Otten (gitaar/ vocals), Kike Zwagerman (gitaar) en Twan de Roo (keys).

Figgie is een muzikaal kunstenaarscollectief dat met grote ogen naar de wereld kijkt. Met speelse openhartigheid gaan Paul, Roy en Pim de strubbelingen van de volwassenheid te lijf met creaties à la The War on Drugs, Eefje de Visser en Radiohead. Zij combineren in opwekkende indie songs het goede van kind-zijn met de poëtische wijsheid van een oude tovenaar. MIN1 gaat bruisen door hun rijke muzikale verhalen.

De concerten zijn de start van het project ‘Geluid Van Binnenuit’. Dit is een muzikaal maaktraject voor kwetsbare jongeren in omgeving Zutphen. De steeds verdere individualisering van onze samenleving heeft effect op de mentale gezondheid van jongeren. Doel van het project is verbeeldingskracht te stimuleren en muzikale skills te versterken. Dus meer vanuit het hart en minder vanuit het hoofd spelen. In de workshops werken Vincent Draaijer van Perspectief & Paul Scheenstra van de band Figgie samen met jongeren aan hun eigen muziek.

Met dit concert willen zij cultuurparticipatie stimuleren in omgeving Zutphen en daarvoor de drempels voor jongeren verlagen. Het concert is voor jong en oud!

Bestel HIER je tickets.