TEAM

crew personeel Het Koelhuis

Het Koelhuis team bestaat uit een vaste crew waarmee we achter de schermen werken aan de organisatie van uiteenlopende evenementen. Door de verschillende disciplines kunnen wij met onze eigen crew events van A tot Z verzorgen. De hoofdmoot bestaat uit congressen, meetings, productlanceringen en personeelsfeesten voor 25 tot 1000 personen. Daarnaast organiseren wij ook bruiloften, privé feesten en hebben we een culturele programmering.

Afgezien van onze vaste crew bestaat Het Koelhuis team uit ruim 20 allround medewerkers die betrokken zijn bij de uitvoering en realisatie van de evenementen. Buiten hun werkzaamheden in Het Koelhuis worden ze ook betrokken bij projecten achter de schermen of op externe locaties.

Bert Hoogeveen
Creatief directeur

Bert volgde opleidingen op creatief vlak: binnenhuisarchitectuur, decoratieve schildertechnieken en enkele jaren kunstacademie. Hij werkte bij Decoration Empire, een bedrijf in binnenhuisarchitectuur dat in het hoogste segment opereert. Bert ontwerpt en stylt interieurs, decors en meubels en is gespecialiseerd in decoratieve traditionele schildertechnieken. Zijn ontwerpen visualiseert hij door middel van artist impressions. In 2002 richtte hij met Mieke van Tilburg Studio Hoogeveen & Van Tilburg op. Daarbinnen hield hij zich bezig met events, decors, inrichting/interieurs en specialistisch schilderwerk. Binnen Het Koelhuis is hij verantwoordelijk voor alle ontwerpen en verbouwingen.

Mieke van Tilburg
Algemeen directeur

Mieke volgde opleidingen op sociaal agogisch gebied, binnenhuisarchitectuur, marketing, communicatie en (project-)management. Zij werkte onder andere bij een architectenbureau, schouwburg en muziekcentrum en als accountmanager events en mediaproducties bij de provincie Noord-Holland. In 2002 startte zij met Bert Hoogeveen Studio Hoogeveen & Van Tilburg. De studio hield zich bezig met events, communicatie, interieurs en concepten. Mieke is gespecialiseerd in het ontwerpen van sfeervolle events op verrassende locaties. Zij is algemeen directeur van Het Koelhuis en manager van de projecten waar de studio aan werkt.

Merle Keessen
Management Assistent

Merle volgde een opleiding als ruimtelijk vormgever en heeft ervaring als freelance setdresser, stylist en rekwisiteur in commercials, videoclips, series en films. Daarnaast werkte ze o.a. als interieuradviseur en assisteerde in marketing & contentcreatie, productfotografie en het beheer van een webwinkel. Met haar grafische skills werkt ze met programma’s als Photoshop, Indesign, Illustrator, Lightroom, Adobe XD, Vectorworks en WordPress.

Jildou Hanzens
Eventmanager

Jildou heeft een veelzijdige achtergrond in horeca- en eventmanagement. Ze heeft de studie Food & Business afgerond aan de HAN Nijmegen en o.a. ervaring opgedaan als management assistent bij marketingbureau Studio Voorhuis, dat zich richt op de foodsector. Als eventmanager bij Vermaat Events heeft Jildou zich ontwikkeld en gespecialiseerd in zakelijke events. Jaren geleden werkte ze al in Het Koelhuis als eventmedewerker en nu is ze terug als eventmanager.

Twan de Boer
Facilitair

Twan volgde een opleiding Event Marketing en Management en deed ervaring op binnen het facilitair management. Hij werkte voor verschillende festivals tijdens zijn opleiding en heeft zich ontwikkeld in de productiekant van het evenementenvak. Daarom is hij multi-inzetbaar op zowel audiovisueel  als facilitair gebied.

Mirjan Onstenk 
Kok

Mirjan rondde haar horecaopleiding succesvol af en heeft jarenlange ervaring als kok in verschillende restaurants. Haar specialiteiten zijn stoofpotten en zoete lekkernijen maar ook voor een creatieve invulling aan je buffet draait ze haar hand niet om!

Bowie
Sfeer en beveiliging