Zijaanzicht

Het Koelhuis is met vijf verdiepingen en 11 ruimtes een unieke eventementenlocatie met veel mogelijkheden voor jouw bijeenkomst, conferentie, bedrijfsfeest en meer. De ruimtes zijn onderling goed te combineren en te schakelen wat veel mogelijkheden geeft. Elke ruimte heeft zijn eigen karakter.

Het Koelhuis Café en de Machinekamer zijn karakteristieke ruimten met industriële details en vind je op de begane grond. Ze lenen zich voor borrels, recepties, trouwceremonies, feesten, diners, beurzen en werksessies.

De Uitkijk, Het Boterlokaal en Havenzicht zijn lichte inspirerende ruimtes op de eerste verdieping. Perfect voor de formelere programmaonderdelen van een congres, symposium tot een kick-off.

Het Lab, de Studio’s, de Expeditie en het Waslokaal zijn compacte ruimten die uitnodigen tot creativiteit op de tweede verdieping.

De Pakkerij is een ruwe casco ruimte op de derde verdieping die geschikt is voor exposities, subsessies en andere toepassingen. Deze verdieping gaan we de komend jaar verder ontwikkelen.

Min1 is een stoere ruimte met authentieke elementen en vind je in ons souterrain. De ruimte is volledig geluidsdicht waardoor zeer geschikt voor live muziek, een DJ en/of multimedia producties.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden en onze beschikbaarheid? Neem vandaag nog contact met ons op via info@hetkoelhuis.nl of telefonisch van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur via 0575 510018.