TEAMBUILDING

Teambuildingsessies, bedrijfsuitjes en bijeenkomsten vragen om een aantrekkelijk en afwisselend programma. Het Koelhuis organiseert activiteiten passend bij uw evenement!

Van uitdagende outdoor activiteiten tot creatieve workshops. Van koldertochten door Zutphen tot een gepersonaliseerde pubquiz. Hieronder een kleine greep uit de activiteiten die wij kunnen verzorgen tijdens uw event. Wanneer u op zoek bent naar een specifieke activiteit neem dan contact met ons op, we denken graag met u mee!

Expeditie Robinson. In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma is deze activiteit ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit. Het is de ultieme overlevingsspel aan de Noorderhaven, waarin Teambuilding centraal staat!

Expeditie Robinson Zutphen, bedrijfsuitjes Zutphen, Zakelijke evenementen Zutphen

Vlotten bouwen. In een waterrijk gebied zoals Zutphen is de korte weg over het water! Dat doe je het liefst zonder een nat pak. Onder begeleiding van instructeurs bouw je een vlot met de voorradige materialen en haal je (hopelijk) droog de overkant.

vlot bouwen Zutphen, Teamuitje Zutphen, bedrijfsuitje Zutphen

Workshop Smartphone fotografie. Ontdek de smartphone fotograaf in jezelf! De workshop smartphone fotografie is interactief en informatief en zit boordevol tips waarmee je direct betere foto’s maakt met je mobieltje. Je leert alles uit je smartphone camera te halen wat er (technisch) in zit en schiet vanaf nu de beste kiekjes!

smartphonefotografie workshop Zutphen, teamuitje Zutphen, bedrijfsuitje Zutphen

Highland Games. Een wereldwijd begrip. 4000 jaar geleden begonnen deze spelen na de najaarsjacht. Schotse Clans gingen dan de strijd aan om te laten zien wie de sterkste was. De spelen verenigen alle disciplines waar een goed teamspel aan moet voldoen: kracht, samenspel, communicatieve vaardigheden, teamgeest en een hele hoop plezier!

Highland games Zutphen, teamuitje Zutphen

Pub Quiz. Een quiz op maat met vragen over uw bedrijf! Bijvoorbeeld om te testen wat uw werknemers van het bedrijf weten. Of misschien wilt u in de vorm van een quiz peilen hoe uw leden of werknemers over bepaalde dingen denken.

Pub quiz Zutphen, bedrijfsuitjes Zutphen, gepersonaliseerde pubquiz