NIEUWSBRIEF DECEMBER 2016

We hebben zin in de komende maanden met een hoop feestelijkheden. De agenda stroomt vol met besloten feesten, kerstborrels, diners voor personeel, familie en vrienden. Het Koelhuis gaan we deze week in wintersfeer onderdompelen dus wij zijn er klaar voor! We zien uit naar een knallend Oud en Nieuw. Kom je de jaarwisseling bij ons vieren? Lees hieronder verder over onder andere de Sylvesterparty.

ZA 31 DEC 22.00 - 04.00 SYLVESTER GOES WILD

Heb je nog geen definitieve plannen voor de jaarwisseling? De Sylvester party staat weer voor de deur. Van 22.00 uur tot middernacht gaan we terugblikken op 2016 en vooruit kijken naar 2017. We ontvangen jullie met hapjes, bubbels, oliebollen en heel veel gezelligheid. Om middernacht is er een vuurwerkshow van baas B en daarna gaan we los op de dansvloer! Het Koelhuis is deze nacht open voor jong en oud. Tickets zijn € 15,00 en je bestelt ze hier.
Houd onze Facebook in de gaten voor meer info.

SUNSET CAFÉ IEDERE VRIJDAG 16.00 UUR

Ook in de decembermaand ben je welkom op vrijdag bij ons wekelijkse Sunset Café. Even bijkomen van de drukke week met een drankje, een hapje en andere levensgenieters. We hebben tijdens Sunset een kaart met verschillende kleine gerechten om uit te kiezen. Wanneer je liever koolhydraatarm of vegetarisch eet hebben wij lekkere (en gezonde) alternatieven. Maar ook voor een Lakenvelder hamburger of Koelhuis gemaakt frietje kan je bij ons terecht.

VR 6 JAN 20.30 - 24.00 COOL HOUSE GROOVE CONNECTION

Kom naar de eerste Cool House Groove Connection in het nieuwe jaar! Ben je muzikant, zanger of zangeres of wil je ervaring opdoen? Kom met een top ritmesectie je favoriete standards spelen of een mooie ballad zingen! Het publiek kan genieten van spannende improvisaties. De ritmesectie bestaat uit ervaren musici: Ton Herman Melis/toetsen, Frank Ong-Alok/gitaar, Frank van Velthoven/contrabas & sax en Erik Snellink/drums. Entree is gratis. 

2016 FEESTELIJK AFSLUITEN OF 2017 ONVERGETELIJK STARTEN?

Wil je het jaar gezellig met je collega's afsluiten of juist het nieuwjaar feestelijk openen met personeel, relaties of vrienden?

Wij denken graag mee om jullie event onvergetelijk te maken! Wij hebben hiervoor de perfecte locatie en kunnen naar wens en budget een passend voorstel maken. Kijk in het zalenboek voor de mogelijkheden. Voor meer informatie mail naar info@hetkoelhuis.nl of bel 0575 510018.

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook en Twitter: @HetKoelhuis

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN