NIEUWSBRIEF JULI 2016

Het is bijna zo ver: vakantie! Na een gezellig SMELT Festival vorig weekend zijn wij al helemaal in de stemming! Als je geen plannen hebt om weg te gaan hoef je je zeker niet te vervelen. De Noorderhaven is officieel geopend en biedt ons een prachtig uitzicht. De ideale locatie om met een drankje te genieten in de zon. Ook openen we in de weekenden onze deuren, en worden de Sunset cafe’s een stuk muzikaler! Lees hierover meer in de nieuwsbrief.

HET KOELHUIS DEZE ZOMER OOK OP ZATERDAG & ZONDAG OPEN

Deze zomer staan wij ook in de weekenden voor je klaar! Kom genieten van heerlijke gezonde hapjes, ijskoude drankjes en cocktails of lekkere guilty pleasures. Ook is er veel gezelligheid voor jong en oud. De kinderhoek staat klaar en een potje schaken of kaarten kan ook. Wanneer de temperatuur het toe laat openen we ook ons stadsstrandje met buitenbar en zandbak voor de kids aan de nieuwe Noorderhaven.

SUNSET CAFÉ; NU IEDERE VRIJDAG TOT 01.00 UUR!

In de zomer gaan we langer door met Sunset Café! Het concept blijft grotendeels hetzelfde, maar we voegen meer muziek toe aan de vrijdagavonden. Eerst lekker eten en borrelen met gezellige mensen, daarna de dansvloer op!
We stellen jullie graag voor aan de eerste twee DJ’s die Sunset Vibes deze zomer aftrappen achter de draaitafels. Voor verdere programmering houd onze website in de gaten.

VR 08 JULI 20.30-01.00 UUR SUNSET VIBES MET DJ MPS PILOT

We trappen de Sunset Vibes af met DJ MPS Pilot. Hij is de Nederlandse top DJ qua world grooves. Hij weet als geen ander een swingende mix te creëren van Tropical Bass, Balkan, Oriental, Brazilian Drum ’n Bass en veel meer!
Na festivals als Lowlands, North Sea Jazz, Mundial nu in Het Koelhuis! Drankje erbij en voetjes van de vloer! MP Pilot op YouTube.
Gratis entree.

ZA 9 JULI 20.00 - 23.00 UUR A NIGHT AT THE EARLY OPERA

De Zomer Academie Zutphen, een vijfdaags muziekevenement met masterclasses, presentaties, workshops en concerten. Er is is een voorstelling van de Operaklas door Philip Curtis met meesters en studenten samen.

Tickets zijn €10,00 voor jeugd t/m 18 jaar en € 20,00 voor volwassenen. Tickets zijn HIER verkrijgbaar.

VR 15 JULI 20.30-01.00 UUR SUNSET VIBES MET DJ L.A.J.O.S.

Muzikaal gevormd door de dampende 70’s soul  en de housebeats uit de late 90’s legt DJ L.A.J.O.S. een swingende basis neer die iedereen in beweging zet. Afhankelijk van het publiek vindt hij de ideale mix.

Tijdens deze Sunset Vibes draait L.A.J.O.S. onder andere trendy dance en deep house met veel blaaswerk. Hij mixt oude Jazz & Soul-meesters met strakke beats. Entree gratis.

HET KOELHUIS ALS LOCATIE VOOR JE EIGEN EVENEMENT

Het Koelhuis heeft zes unieke en veelzijdige ruimtes beschikbaar voor de verhuur. Alle zalen hebben iets bijzonders en zijn ruim, licht en helemaal naar uw eigen sfeer in te richten. Zo heeft Het Koelhuis Café een houtkachel, de Machinekamer uitzicht op de haven en Het Boterlokaal uitzicht op de IJssel. In de zalen zijn alle opstellingen mogelijk, ze kunnen prachtig uitgelicht worden en er is gratis Wifi. Op zoek naar een locatie die geschikt is voor je volgende (zakelijke) evenement? Kijk via deze link. Voor informatie bel 0575 510018.

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook en Twitter: @HetKoelhuis

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN