Het is weer voorbij die mooie zomer! Deze zomer fantastisch afgesloten met Festival Oeverloos. Het weer was boven verwachting, Zutphen en de IJssel als decor pasten naadloos bij het bijzondere buitentheater. Nu staat de herfst en winter weer voor de deur. Knapperend hout, winterkost, gezellige lange avonden, ook weer fijn! 

We zijn blij dat we jullie mogen blijven ontvangen. Het Koelhuis wil graag jouw alternatieve huiskamer zijn, nu je thuis minder mensen mag ontvangen. Heb je iets te vieren? Ontvang je buren op de koffie, je beste vrienden bij de lunch, maak een wandeling met je sportmaatjes en daarna warme chocomel met rum in Het Koelhuis. Sluit de dag af met een heerlijk familiediner. We denken graag met jullie mee over wat er allemaal wél kan! Dit geldt natuurlijk ook voor de zakelijke bijeenkomsten.

Het Koelhuis Café heeft in de herfst en wintertijd andere openingstijden. Meer weten? Lees verder!

ZO 4 OKT WERELDLOKAAL ENSEMBLE MÄSHRÄP - UITVERKOCHT!

Het Ensemble Mäshräp brengt authentieke volksmuziek en klassieke muziek uit Oeigoer, West-China, plaatsen gelegen aan de fameuze Zijderoute. Mäshräp brengt eeuwenoude volksliederen over traditionele feesten,  vriendschap, heimwee en liefde. Een vernieuwend, verrassend en divers repertoire houdt de aandacht van de luisteraar vast. Zij treden twee keer op met dezelfde voorstelling. Eerste voorstelling is van 12.00 tot 13.00 uur en de tweede van 14.00 tot 15.00 uur. Beiden voorstellingen zijn uitverkocht!

ZO 4 OKT 13.00 - 14.00 UUR LUNCH BIJ ENSEMBLE MÄSHRÄP

Reserveer een heerlijke lunch, passend bij het thema van de voorstelling van Ensemble Mäshräp.

CORONAPROOF BRAINSTORMEN, TRAINEN OF ONTMOETEN

Brainstormen, training geven of je toekomstvisie uitwerken in een inspirerende omgeving? Het Koelhuis heeft hiervoor alles in huis. Ook voor 30 personen en in coronaproof opstelling. We streamen ook hybride bijeenkomsten of faciliteren jouw webinar.
Er zijn 5 zalen waar je veilig met 30 personen kan zijn en 2 ruimten van 2 tot 12 personen. We regelen alles van A tot Z, niet alleen de audiovisuele middelen maar ook de catering en aankleding. 
Meer weten? Bel 0575 510018 of mail naar info@hetkoelhuis.nl

2021 BONT, BOTER EN BEVRIEZING - 101 JAAR KOELHUIS

Dit jaar is het 100 jaar geleden dat Het Koelhuis is ontstaan. We vieren dat in 2021 zodat we het met meer mensen kunnen vieren!  Met kunstenaars, regionale musea, oud-werknemers, melkfabrieken en meer, stellen we een expositie, rondleidingen en events samen over 101 jaar Koelhuis. Heb jij mooie verhalen over jouw eigen historie met Het Koelhuis? Mail die dan alvast naar info@hetkoelhuis.nl. Misschien krijgt jouw verhaal dan ook een plek in 101 jaar Koelhuis.

KOELHUIS CAFÉ, DONDERDAG T/M ZONDAG OPEN

Zwoele zomeravonden gaan over in gezellige donkere avonden met knapperend houtvuur. Vanaf deze week andere openingstijden: donderdag t/m zaterdag van 11.00 tot 21.00 uur en zondag van 11.00-18.00 uur. Volgende week zijn er weer meer wintergerechten op de kaart. Bij Het Koelhuis vind je ruimte, afleiding en een gezellige sfeer. Reserveren via hetkoelhuis.nl.
Ook kan je bij ons je verjaardag vieren of dineren met je vrienden of familie, nu dat thuis even niet kan.
Bel 0575-510018 of mail naar info@hetkoelhuis.nl. Tot snel!

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook, Twitter: @HetKoelhuis en instagram

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN