Het laatste zomer weekend sloten we af met het prachtige festival Oeverloos. Podia langs de IJssel en rondom Het Koelhuis. Het voelde goed om de thuisbasis te zijn van een kleurrijk internationaal gezelschap.

In de vakantietijd hebben we de toiletten op de begane grond flink uitgebreid. Nog een weekje en ze zijn helemaal klaar en betegeld in Koelhuis groen. Daarna gaan we door met de receptie en nieuwe bar. Vervelen doen we ons voorlopig nog niet! Kom je ook snel het resultaat bekijken?

Op cultureel gebied is er van alles te doen. Lees snel verder om te zien wat er allemaal stapel staat!

Voor vragen over de mogelijkheden voor je business event, congres, personeelsfeest of privéfeest kan je bij ons terecht. Neem contact op via 0575 510018 of info@hetkoelhuis.nl, wij laten graag de mogelijkheden zien!

ZO 29 SEP 14.30 UUR FILOSOFIECAFE: CORRIE HAVERKORT

Corrie Haverkort is filosoof en beeldend kunstenaar. Haar filosofische onderwerpen gaan altijd over de vraag naar zin en betekenis in het leven en de rol van rechtvaardigheid. Het gaat steeds om de vraag: hoe doe je recht aan elkaar.
Een van de heftigste emoties bij het samenleven met familie, vrienden, buren, stad- of dorpsgenoten, is woede. Als we verontwaardigd of woedend zijn, gaat het altijd over recht en onrecht. De vraag hoe we ons kunnen verhouden tot verschillen en ongelijkheden staat centraal in haar lezing.
Entree 15,00 euro contant betalen bij binnenkomst.

VR 4 OKT 20.30 UUR JAMSESSIE COOL CONNECTION

Het jam seizoen is 6 september goed van start gegaan! Kom de tweede editie van dit jamseizoen het weekend muzikaal inluiden met blues, funk, soul, rock en jazz. Speel je ook een instrument of zing je graag de sterren van de hemel? Speel dan je favoriete standards mee met een top ritmesectie.
Jamsessie met Frank van Velthoven/contrabas & sax, Ton Herman Melis/toetsen, Berry Vink/drums en Didier Kerckhoff/gitaar. 

ZO 20 OKT POPRONDE @ HET KOELHUIS

We vieren 25 jaar Popronde en ook bij Het Koelhuis gaat het dak er weer af! We starten om 16.00 uur met de mannen van TESSEL. En dat is nog niet alles, want om 19.00 uur staat La Loye op het podium! Lees verder voor meer informatie en een muzikaal voorproefje van wat je te wachten staat! We zijn dit jaar 3voor12 podium.

De indie-surf sound van TESSEL voert je mee op een golf van galmende gitaren, vuige drums en gelaagde vocalen. De Utrechtse band wist met hun debuut-single al op 3FM te komen. Inspiraties zijn Bombay, DIIV en Beach Fossils.

Onder de naam la loye maakt Lieke Heusinkveld prachtige, intieme Indiefolk waar de angst van opgroeien en de kunst van het alleen zijn voorop staan. De kracht van la loye ligt vooral bij de adembenemende en verhalende stem die keihard binnenkomt.

VR 15 NOV 20.00 UUR MENSEN ZEGGEN DINGEN #2

Om alvast in je agenda te zetten! Na de succesvolle show vorig jaar komt Mensen Zeggen Dingen op 15 november terug naar Zutphen. Ook dit keer komen er vijf sprekers én een muzikale afsluiter. 

Mensen Zeggen Dingen is een groep professionele jonge schrijvers en spoken-word artiesten die een podium bieden aan hoogwaardige schrijvers, performers, artiesten en andere podium-amoebes. Ze speelden eerder op podia in Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, De Bosch, Enschede, Eindhoven, Gent, Nijmegen, Tilburg en Utrecht.

“Ik beschrijf het als het culturele programma van LowLands, dus echt op een hele frisse manier poëzie, theater, rap en cabaret, stand up op een podium brengen, biertje erbij en genieten daarvan.” – Olivier Bakker, 3FM

Houd onze Facebook in de gaten voor de start van de ticketverkoop.

IEDERE VRIJDAG 16.00 - 22.00 UUR SUNSET CAFÉ

Vrijdag is ons wekelijkse Sunset Café. Gezellig met andere levensgenieters bijpraten met een hapje en een drankje. 
Voor de kinderen staat er een kinderhoek met boekjes en speelgoed. Met mooi weer is ons zonnige terras geopend.

Naast een kleine kaart met biologische hamburgers, huisgemaakte soep en frisse salades hebben we hapjes om samen te delen. Van brood met huisgemaakte dips, flammkuchen tot bitterballen (beide ook vegetarisch). Vanaf de begane grond heeft u prachtig uitzicht op de ondergaande zon, lekker weekend!

FEESTDAGEN 2019

De zomer zit er weer op en voor je het weet staan de feestdagen voor de deur! Vroeg donker, knapperend haardvuur, kaarsjes en veel gezellige avonden met vrienden, familie en collega's.

Wil je dit jaar ook feesten, borrelen of dineren in kerstsfeer? Of iets anders bijzonders doen in december of januari? Alles kan, een luxe kerstdiner in industriële stijl, een spectaculair feest met DJ en lichtshow of een winterbruiloft met vuurkorven en bbq op ons terras.

Je kan de zakelijke kerstborrel ook combineren met een avontuurlijke activiteit. We denken graag met jullie mee.

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook, Twitter: @HetKoelhuis en instagram

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN