Langzaam nemen we gas terug. Na een fantastische volle maand juni gaan we richting de zomervakantie. Deze zomer sluiten we onze eerste zeven jaar Het Koelhuis af. Voor ons de gelegenheid om weer nieuwe ideeën uit te werken en een aantal geplande kleine verbouwingen uit te voeren.

Komende 2 maanden gaat ons Koelhuis Café gewoon door. Daarnaast werken we onder andere aan het festival Oeverloos wat in september plaatsvindt, lees hieronder meer.

Voor vragen over de mogelijkheden voor je business event, congres, personeelsfeest of privéfeest kan je bij ons terecht. Neem contact op via 0575 510018 of info@hetkoelhuis.nl, wij laten graag de mogelijkheden zien!

Wil je weten wat er te doen is? Lees verder!

VR 5 JULI 20.30 UUR JAMSESSIE COOL CONNECTION

Kom genieten van de laatste jamsessie voor de vakantieperiode. Kom de zomer muzikaal inluiden met blues, funk, soul, rock en jazz. Speel je ook een instrument of zing je graag de sterren van de hemel? Speel dan je favoriete standards mee met een top ritmesectie!

De Jamsessie begeleid door: Frank van Velthoven/contrabas & sax, Ton Herman Melis/toetsen, Berry Vink/drums en Didier Kerckhoff/gitaar. 

VR 26 JULI 20.15 UUR EEN DIJK VAN EEN OEUVRE

Onder de titel ‘Nederlanders van Wereldklasse: een dijk van een oeuvre’ speelt het Nederlands Strijkersgilde werken uit de 20e en 21e eeuw.

Het orkest speelt diverse stukken van de Kuhnau-variaties van Hendrik Andriessen maar ook het buitengewoon frisse en avantgardistische altvioolconcert van Henk Badings. 

Tot slot Low Angle Close Up Dolly Shot Highway van Jacob ter Veldhuis vol drijvende motorische ritmiek die refereert aan cameratechnieken in de meeslepende achtervolgingsscènes uit Hollywoodfilms. 
Tickets  € 16,00 volwassenen en € 12,00 voor jongeren tot 26 jaar. 

VR 20 T/M ZO 22 SEPTEMBER - OEVERLOOS FESTIVAL 

Festival Oeverloos is een kleinschalig buitentheaterfestival. Bezoekers worden tijdens een wandeling verrast door acht juweeltjes van voorstellingen. Het Koelhuis, de jachthaven, IJsselkade, uiterwaarden, IJsselstroom en de Hoven vormen het decor voor modern circus, klassieke muziek, dans en theatervoorstellingen.

Vrijdagavond 20 september opent het festival met een spectaculaire show gevolgd door een band en DJ. Deze openingsavond is gratis.

Een passe-partout biedt je eenmalig toegang tot alle voorstellingen en muziekoptredens. Kijk hier voor meer informatie over de programmering.

Early birds tickets tot 22 juli a.s.
Passe-partout  € 20,00 daarna € 25,00
Voor kinderen t/m 12 jaar € 10,00 daarna € 12,50

IEDERE VRIJDAG 16.00 - 22.00 UUR SUNSET CAFÉ

Vrijdag is ons wekelijkse Sunset Café. Gezellig met andere levensgenieters bijpraten met een hapje en een drankje. 
Voor de kinderen staat er een kinderhoek met boekjes en speelgoed. Met mooi weer is ons zonnige terras geopend.

Naast een kleine kaart met biologische hamburgers, huisgemaakte friet en frisse salades hebben we hapjes om samen te delen. Van brood met huisgemaakte dips, flammkuchen tot bitterballen (beide ook vegetarisch). Vanaf de begane grond heeft u prachtig uitzicht op de ondergaande zon, lekker weekend!

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook, Twitter: @HetKoelhuis en instagram

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN