2018 vliegt voorbij en 2019 staat alweer bijna voor de deur. We hebben weer veel mooie en bijzondere evenementen verzorgd. Er werd volop getrouwd in en om Het Koelhuis waarbinnen we ons oude vak decoratie & styling weer oppakken. Ook bedrijven wisten Het Koelhuis meer en meer te vinden voor personeelsfeesten, congressen, symposia en productpresentaties. Met Koelhuis on the Road (KHOTR) weer mogen ‘buiten spelen’. Topper was de Open Dag Technology Base op Vliegveld Twente vol innovatie en met 10.000 bezoekers. Ook de oplevering van het Hembrug terrein in Zaandam was een bijzondere dag. 

Er staat nog een drukke maand op de planning. Daarna gaat ook Het Koelhuis genieten van de feestdagen. Van maandag 24 december tot vrijdag 4 januari zijn we achter de schermen gesloten.

We zijn er wel tijdens de kerstbrunch op 26 december en de privé events deze periode. Het Sunset Café op vrijdag 28 december en 4 januari gaan natuurlijk ook gewoon door! 

VR 7 DEC 20.30 UUR COOL HOUSE GROOVE CONNECTION

Kom genieten tijdens de laatste Cool House Groove Connection van 2018. Ben je muzikant, zanger of zangeres of wil je ervaring opdoen? Jij kan natuurlijk ook je muzikale talent tentoonstellen door mee te doen met de jamsessie!

Speel met een top ritmesectie je favoriete standards of zing een mooie ballad. De ritmesectie bestaat uit de musici: Frank van Velthoven/contrabas & sax, Berry Vink/Slagwerk en Ton Herman Melis/toetsen. Entree is gratis.

WO 26 DEC 14.30 UUR KOELHUIS KERST BRUNCH

Vuurkorven, fijne muziek en honderden lampjes. Eten met de hele familie of vrienden in warme, industriële sfeer en ongedwongen genieten. Het is gezellig Kerstmis in Het Koelhuis! Kom genieten van het uitgebreide brunch buffet aan feestelijk gedekte tafels. Onze keukencrew zorgt voor heerlijke koude en warme gerechtjes. Denk aan lekkere broodjes, quiches, winterse soepen, pancakes met blauwe bessen, crème fraîche en stroop. En natuurlijk kan een echte kerstklassieker zoals kerststol (van de befaamde Bakker Bril uit Voorst) niet ontbreken. 

Prijs 27,50 euro en kinderen tot 10 jaar 17,50 euro
Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee.

Tijden: 11.30 - 14.30 uur

Brunch is exclusief dranken. Vooraf reserveren verplicht. Reserveren via www.hetkoelhuis.nl 

2018 KNALLEND AFSLUITEN OF 2019 ONVERGETELIJK STARTEN?

We zitten weer in de gezellige wintertijd. Vroeg donker, knapperend haardvuur, kaarsjes en veel gezellige avonden met vrienden, familie en collega's.

Wil je ook feesten, borrelen of dineren in kerstsfeer? Of iets anders bijzonders doen in december of januari? Alles kan, een luxe kerstdiner in industriële stijl, een spectaculair feest met DJ en lichtshow of een winterbruiloft met vuurkorven en bbq op ons terras.

Je kan de zakelijke kerstborrel ook combineren met een avontuurlijke activiteit. We denken graag met jullie mee.

VR 16.00 - 22.00 UUR IEDERE WEEK SUNSET CAFÉ

Elke vrijdag is ons wekelijkse Sunset Café. Gezellig met andere levensgenieters bijpraten met een hapje en een drankje. 
Voor de kinderen staat er een kinderhoek met boekjes en speelgoed.

Naast een kleine kaart met biologische hamburgers, huisgemaakte friet en frisse salades hebben we hapjes om samen te delen. Van brood met huisgemaakte dips, planken met lekkere hapjes (ook vegetarisch) tot bitterballen. Vanaf de begane grond heeft u prachtig uitzicht op de ondergaande zon, lekker weekend!

VR 4 JAN 20.30 UUR COOL HOUSE GROOVE CONNECTION

Kom 2019 muzikaal inluiden tijdens het eerste Sunset Café met Cool House Groove Connection. We trappen het jaar feestelijk af en toosten samen op het nieuwe jaar. Vanaf 16.00 uur kun je genieten van onze kaart met diverse huisgemaakte gerechtjes en lekker drankje. Om 20.30 uur start de jamsessie, een mix van Jazz, Blues en Soul maar ook bijvoorbeeld Hip-Hop.Twijfel je al een tijdje of je mee wilt jammen? Doen! 2019 kan maar zo het jaar zijn waarin jij doorbreekt

Je speelt met een top ritmesectie bestaande uit de musici: Frank van Velthoven/contrabas & sax, Berry Vink/Slagwerk en Ton Herman Melis/toetsen. Entree is gratis.

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook, Twitter: @HetKoelhuis en instagram

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN