De zomer is voorbij gevlogen en we hebben zin in de avonden met knapperend houtvuur. September was een bijzondere maand met de volledig uitverkochte Open Dag Technology Base in Enschede met 10.000 man. Voor ons bijzonder om met onze eigen Koelhuis Crew en vaste samenwerkingspartners van concept tot totale productie en regie op locatie neer te zetten. Dit smaakt naar meer events op locatie. En wie stond er op 26 september bij Het Koelhuis op de stoep? Onze Koning Willem Alexander! Hij was er om het project Buddy to Buddy in het zonnetje te zetten tijdens een provinciaal congres over integratie van Nieuwkomers.

Oktober en november hebben weer van alles in petto. Zoals de popronde waarin we dit jaar uitpakken met drie bands en lekker eten. Ook hebben we begin november onze eerste trouwbeurs Hebben & Huwen. Hieronder lees je meer over wat er allemaal te beleven is deze maand! 

VR 5 OKT 20.30 UUR COOL HOUSE GROOVE CONNECTION

Eerste vrijdag van de maand is het weer tijd voor de Cool House Groove Connection! Ben je muzikant, zanger of zangeres of wil je ervaring opdoen? Speel dan met een top ritmesectie je favoriete standards of zing een mooie ballad. Iedereen, van ervaren tot beginnend muzikant kan mee doen!

De ritmesectie bestaat uit de musici: Frank Ong-Alok/gitaar, Frank van Velthoven/contrabas & sax, Ton Herman Melis/toetsen en Berry Vink/drums. Entree is gratis.

ZA 6 OKT 19.30 UUR LUSTRUMCONCERT POPKOOR ZUTFUN

Popkoor Zutfun viert het tweede lustrum met een concert in Het Koelhuis! De zaal is open vanaf 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van de muziek. Melanie Petrici en Ilse Vroonland zijn deze avond als solisten te gast bij het koor en zullen samen met hen enkele nummers zingen. Kom op tijd, want vol is vol en het aantal zitplaatsen is beperkt!

De entree is gratis, maar een gift na afloop wordt zeer op prijs gesteld.

ZO 21 OKT 18.00 UUR POPRONDE + AFTER PARTY!

Ook bij Het Koelhuis gaat het dak er weer af tijdens de Popronde! Vanaf 18.00 uur gaan de deuren open en kan je al een Popronde daghap bestellen in ons Café. We starten met de Brabantse zangeres Eva van Pelt! Daarna fijne Soul tunes van Luna Mae. Dat is nog niet alles want we sluiten af met een knallende afterparty met Mr. Weazley!

18.45 uur
Eva van Pelt (1992) schrijft, zingt en treedt op. Met haar Nederlandstalige nummers maakt Eva sterke, persoonlijke voorstellingen in het spannende grijze gebied tussen popmuziek en theater. Ze creëert vrolijke, spannende, lieve en soms ontroerende, surrealistische, eerlijke muzikale ontmoetingen.

20.45 uur
In 2015 liet Luna Mae haar muzikaliteit al horen met haar debuut EP ‘Sky’. Daarnaast draait ze al jaren mee als backingvocal bij o.a. Waylon, Glennis Grace, Typhoon, DeuXperience & Ronnie Flex, maar nog liever staat ze zelf op de voorgrond. Leuk detail: deel van haar jeugd in ons Zutphen opgegroeid!

22.45 uur
Mr Weazley is een 8 koppige band. Benjamin Thode aka Mr. Weazley is een opkomend artiest geboren in Curaçao. Hij startte als MC in clubs en werd later een van de zangers van een reggae-crossover band. In 2017 vonden Mr Weazley en z’n muzikanten hun liefde voor Afro Beat en sloegen hiermee een nieuwe weg in. De laatste energie dansen we er dan uit!

ZO 4 NOV 10.00 UUR HEBBEN & HUWEN

Ga jij binnenkort trouwen, of wil je je partner duidelijk maken dat het wel eens tijd wordt? Ben je nog opzoek naar inspiratie voor jullie grote dag? Dan wil je deze unieke bruidsbeurs absoluut niet missen!

Hebben & Huwen; over huwelijkse handel in een gemeenschap van goed, met een sprankelende santenkraam van marital marktwaarde tot trouw-tipjes van de sluier.

Een samensmelting van liefdesleveranciers met verstand van verbintenissen! Hebben & Huwen is anders, lichtvoetig vrolijk en benadert alles; van voorpret tot huwelijksbed. Met in de echt-experts die allemaal hetzelfde vak uitoefenen; het vangen van de liefde.

PROGRAMMA:
10u – 16u Hebben & Huwen, De Hele Huwelijkse Handel
16u – 19u Housen & Huwen, Bubbel-Borrel met marital-music

ZA  9.00 UUR IEDERE ZATERDAG BOOTCAMP!

Ook een abonnement voor binnen sporten? Wij houden van buitenspelen! Een bootcamp combineert het goede van beide werelden: de gezonde buitenlucht en hardloop-, lenigheids- en fitnessoefeningen. Het is voor jong en oud!

We zitten naast een terrein dat continue verandert dus de training past zich ook steeds aan. De outdoortrainers van Personall Fit maken trainingsrondjes met survival elementen. Er is iedere zaterdag een training van 09.00 - 10.30 Deelname kost 7,50. 

VR 16.00 - 22.00 UUR IEDERE WEEK SUNSET CAFÉ

Elke vrijdag is ons wekelijkse Sunset Café. Gezellig met andere levensgenieters bijpraten met een hapje en een drankje. 
Voor de kinderen staat er een kinderhoek met boekjes en speelgoed.

Naast een kleine kaart met biologische hamburgers, huisgemaakte friet en frisse salades hebben we hapjes om samen te delen. Van brood met huisgemaakt dips, planken met lekkere hapjes (ook vegetarisch) tot bitterballen. Vanaf de begane grond heeft u prachtig uitzicht op de ondergaande zon, lekker weekend!

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook, Twitter: @HetKoelhuis en instagram

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN