INDUSTRIEEL TROUWEN

Zijn jullie op zoek naar een unieke industriële locatie voor jullie bruiloft? Sinds we onze deuren openden in 2012 wisten bruidsparen Het Koelhuis snel te vinden. Iedere keer is het weer verrassend om te zien hoe de ruimtes omgetoverd worden naar de wensen van het bruidspaar.
De ongedwongen sfeer, stoere uitstraling en oneindige mogelijkheden maken het Koelhuis tot dé locatie om industrieel te trouwen.

Willen jullie een exclusief diner in industriële stijl? Een uitgebreide ceremonie met een spectaculair feest? Of kiezen jullie voor een intieme receptie met ondergaande zon en uitzicht over de IJssel? De medewerkers van Het Koelhuis zijn gewend om maatwerk te leveren, wij gaan dus graag met jullie in gesprek om vervolgens een goed voorstel te doen.

Zalen
Het Koelhuis heeft acht zalen en twee ruime, flexibele terrassen met een stoere buitenbar in een zeecontainer. Alle zalen hebben iets karakteristieks en zijn ruim, licht en helemaal naar uw eigen sfeer te decoreren en te stylen! En doordat Het Koelhuis direct aan de Noorderhaven ligt kun je bij ons letterlijk in het huwelijksbootje stappen!

Catering
Het Koelhuis beschikt over eigen, professionele cateringvoorzieningen en al onze gerechten worden vers bereidt. Van een robuuste lunch tot een uitgebreid diner en van een gestylede taartentafel tot luxe hapjes, alles is mogelijk! Je kan bij ons bijvoorbeeld kiezen voor tapas, diverse (lopende of uitgeserveerde) buffetten of een lekkere barbecue op een van onze terrassen. 

En natuurlijk doen we dan nét dat beetje extra: een mooie presentatie op de (buffet)tafels, extra feestelijke gerechten, een ontspannen sfeer en een gezellig Koelhuis team. Bezoek voor een impressie de pagina “catering”.

Styling & Organisatie
We hebben jarenlange ervaring met evenementen. Daardoor kunnen wij al jullie wensen en ideeën vervullen. Met veel liefde en oog voor detail verzorgen we de organisatie en styling van jullie grote dag. Wij houden er van als het anders mag, niet zoals het hoort, maar precies zoals jullie dat willen! We kunnen jullie op ieder denkbaar gebied ondersteunen, van drukwerk en decoratie tot inrichting en entertainment, geen idee is ons te gek. Ook kan Het Koelhuis jullie uiteraard de gehele organisatie uit handen nemen zodat jullie ultiem ontspannen aan het huwelijkse avontuur beginnen.

Fotoshoots
Een fotoshoot is natuurlijk ook mogelijk in de industriële ruimtes van Het Koelhuis. Wanneer jullie in Het Koelhuis trouwen worden hier geen kosten voor in rekening gebracht. Ook trouwen in Het Koelhuis? Neem dan contact met ons op via 0575 51 00 18 of info@hetkoelhuis.nl