Zalen

Feest of zakelijke bijeenkomst in Het Koelhuis
Alle zalen in Het Koelhuis hebben iets bijzonders en zijn ruim, licht en helemaal naar uw eigen sfeer in te richten. Zo heeft Het Koelhuis Café een houtkachel, de Machinekamer uitzicht op de haven en Het Boterlokaal uitzicht op de IJssel. In de zalen zijn alle opstellingen mogelijk, ze kunnen prachtig uitgelicht worden en er is gratis Wifi (glasvezel). Er is een lift en invalidetoilet.

Of het nu gaat om een bruiloft of congres met vele gasten, elk event vraagt om persoonlijke invulling. Het Koelhuis team heeft jarenlange ervaring in de organisatie van events met alles wat daarbij komt kijken. Wij vertalen graag uw wensen naar een passend idee en sfeer met de juiste faciliteiten en service.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld alles op audiovisueel vlak voor uw bijeenkomst of evenement regelen. Van beamers, plasmaschermen tot de geluidsinstallatie met gewenste microfoons en extra licht. Door de jarenlange samenwerking met onze leveranciers in  de techniek zullen wij altijd een passend voorstel kunnen doen aan de hand van uw wensen.

Het Koelhuis beschikt ook over haar eigen professionele keuken. Van een robuuste Koelhuis lunch voor 5 personen tot een diner buffet voor 200 personen, alles is mogelijk. Onze koks hebben de menu’s met zorg samengesteld maar denken ook zeker graag met u mee wanneer u speciale wensen heeft! Uiteraard houden wij hierbij rekening met eventuele allergieën en dieet wensen.

We kunnen indien gewenst het complete projectmanagement, of delen daarvan op ons nemen. Van concept, de ontwikkeling van communicatiemiddelen tot draaiboeken, budgetbewaking en de inrichting van de locatie. Wij helpen u graag!