header 2023 2 nieuwsbrief
header 2022 2023
Namens de hele Koelhuis crew wensen we je een bruisend 2023 en zien er naar uit je weer te ontmoeten. Afgelopen jaar wisten veel van jullie ons te vinden, heel veel dank hiervoor!
We verheugen ons op het nieuwe jaar. De omgeving rondom ons gebouw is bijna af en we krijgen nieuwe buren. Bovendien gaan de hekken naar de IJsselkade dit jaar weg zodat we straks langs de IJssel naar de stad wandelen. Door onze nieuwe productiekeuken in het souterrain, kunnen we nog makkelijker alle etages van heerlijke lunches, diners en buffetten voorzien. De ruimte MIN1 in het souterrain blijkt een sfeervolle toevoeging te zijn. Ruimte genoeg voor je congres, evenement of feest! Tegelijk gaan we komend jaar ook nog aan de gang met de renovatie van onder andere de vierde verdieping in Het Koelhuis. We houden je op de hoogte!
Tot slot: de tijd is weer rijp om onze culturele en maatschappelijke programmering een impuls te geven. Houd hiervoor onze website en de volgende nieuwsbrieven in de gaten. We staan komend jaar graag weer voor je klaar!

ALLE OPDRACHTGEVERS: BEDANKT!

Josine Breukink Fotografie, Koelhuis-31 2
Grote dank dat jullie ons wisten te vinden, o.a.: Noordhoff, KME, College Rijksadviseurs, Gemeente Zutphen, Buro Boudier, COA, ZoZijn, HOOG, Ieder1, COOP, Circulus, Achterhoek Promotie, FNV, VNOG, Moventem, Graafschap College, Pauline Rischen Uitvaartbegeleiding, Kimenai, Aventus, Sensire, BNN-VARA, Provincie Gelderland en Overijssel, Centraal Beheer, Politie Oost Nederland, Nijhuis Water Technology BV, Securefeed, Kindernet, Waterschap Rijn en IJssel, Kadaster, Rechtbank Gelderland, Arriva, GGNet, Onderwijsspecialisten, Koninklijke Gazelle, Rijkswaterstaat, Buddy to Buddy, KNVI, Heijmans, ZLI / Duits, Knarrenhof, NTP BV, Trajectum en vele particuliere opdrachtgevers.

2023: NIEUWE CONCEPTEN EN CULTURELE PROGRAMMERING

2015-10-57 2
Na de verschillende lockdowns hebben we net zoals vele anderen, alle zeilen bijgezet om ons bedrijf weer goed staande te houden. Daardoor stond in 2022 onze maatschappelijke en culturele programmering op een laag pitje.

Dit jaar gaan we weer verschillende concepten en events uitwerken. Wat sowieso op de rol staat is Festival Oeverloos op 16 en 17 september. Gezellig als je daar weer bij bent, zet het alvast in je agenda!
Houd onze website en nieuwsbrieven in de gaten voor meer nieuws.

VRIJDAG 6 JANUARI NIEUWJAARSBORREL TIJDENS SUNSET CAFÉ

Josine Breukink Fotografie, Koelhuis-39
Kom je met je vrienden het eerste weekend van 2023 inluiden?
We zien uit naar je komst. Gezellig borrelen en elkaar niets dan goeds toewensen in een relaxed sfeertje met andere levensgenieters. Met natuurlijk bitterballen en borrelplanken!
Voor de kinderen is er een kinderhoek met speelgoed en in onze mini-bieb kun je boeken ruilen. Ook hebben we bordspelen voor jong en oud! Reserveren is niet nodig.

KOELHUIS VERBOUWING FASE 4 IS VAN START GEGAAN

IMG_4990
Achter de schermen zijn we al bezig met de voorbereidingen voor de verbouwing van de vierde verdieping. Afgelopen week zijn er maar liefst 8000 stenen geleverd om de nieuwe draagmuren te bouwen.

Deze maand starten we met de verbouwing!