Welkom bij Het Koelhuis! Centraal gelegen in Oost-Nederland, achter het NS-station in Zutphen, naast een parkeergarage en aan de IJssel met jachthaven ligt de industriële locatie Het Koelhuis. Met zijn stoere uitstraling en geschiedenis is het een inspirerende plek voor uiteenlopende bijeenkomsten.

Het Koelhuis is ook virtueel toegankelijk! Nieuwsgierig hoe het eruit ziet en sfeer proeven? Ontdek hier onze fantastische locatie!

Onze ruimtes zijn bij uitstek geschikt voor trainingen, bijeenkomsten, vergaderingen, fotoshoots, culturele programma’s, trouwceremonies, boek- en productpresentaties, hybride events en veel meer. De hoge plafonds, bijzondere trapleuningen, robuuste elementen uit het verleden en prachtig uitgelichte ruimtes zorgen voor een industriële en tegelijk warme sfeer, waar iedereen zich thuis voelt.

Ook is het bij ons mogelijk om een uitvaartplechtigheid, afscheidsceremonie of condoleance te organiseren. Samen met de uitvaartverzorger dragen wij zorg voor een bij u en uw dierbaren passend afscheid. Wij geloven niet in ‘hoe het hoort’ maar in afscheid nemen op een manier die goed voelt en past.

Wij zijn u graag van dienst, voor informatie en maatwerk: 0575 510018 of info@hetkoelhuis.nl.

Tot in Het Koelhuis!