Deze maand staan er meerdere bedrijfsfeesten op onze agenda. Hierin voeren we thema's van zomerfestival tot 'go for gold' in de hele sfeer en aankleding door. Daarnaast zijn er o.a. lezingen, trainingen, symposia en recepties. Het trouwseizoen is ook weer begonnen en jullie weten ons te vinden om op de valreep voor de zomervakantie nog iets vieren. Voor ons nog even gassen voor we de vakantietijd in gaan. Wil jij ook nog iets vieren voor jezelf of je bedrijf voor de zomer? Of heb je juist plannen na de zomer? Of zelfs al plannen voor de Kerst? We zitten vol ideeën en denken graag met je mee! tel: 0575 510018.
Vanuit Podium Het Koelhuis werken we de culturele programmering uit en er staat al het nodige op het programma. Ook andere partijen weten Het Koelhuis als podium te vinden. Benieuwd wat er de komende tijd op de planning staat? Lees snel verder!

VR 09 JUNI 20.00 UUR - ZUTPHEN LITERAIR - INTERVIEW MARION PAUW

Zutphen Literair sluit het seizoen 2022/2023 af met een avond over het spannende boek. Daarvoor wordt Marion Pauw naar Het Koelhuis gehaald, waar zij geïnterviewd wordt door Jan van Mersbergen.
Marion Pauw heeft een hele reeks boeken op haar naam staan. Haar eerste grote succesroman
Daglicht (2009) werd bekroond met de ‘Gouden Strop’, net als de vorig jaar verschenen thriller Vogeleiland.
Tickets zijn HIER te bestellen.

ZO 25 JUNI V.A. 12.00 UUR LUNCH EN 13.30 UUR - FREIJZER & MAAT

Mariette Freijzer (cello) en Cathelijne Maat (piano) vormen een gouden combinatie. Als duo creëren ze zowel een samenklank als uitstraling die je raakt en die je bijblijft. Zij spelen twee sonates. Ze starten met opus 38 van Johannes Brahms en na de pauze spelen zij de Sonate opus 40 van Dmitri Shostakovich.
Hun debuut in 2018 op het Beethovenfestival Zutphen was gelijk voor een uitverkochte zaal. Naast onder meer sonates en ander werk van Beethoven hebben zij hun duo-repertoire uitgebreid met onder meer werk van Schumann, Brahms, Saint-Saens, Fauré en Shostakovich.

Wil je vooraf genieten van een lunch? Reserveer dan hier je plek!
Tickets zijn €15,00 en bestel je HIER.

ZO 09 JULI V.A. 12.00 UUR LUNCH 14.00 UUR - VLOEIMANS & FLORIZOONE

Trompettist Eric Vloeimans is een topattractie in de Europese jazzscene. Niemand haalt zoveel verschillende klankkleuren uit de trompet en heeft zo’n ferme en tegelijk intense warme toon die je als toehoorder tot in je tenen voelt. Accordeonist Tuur Florizoone is uitgegroeid tot een van de meest geliefde muzikanten van Vlaanderen. Melancholische, eenvoudige melodietjes nemen je mee in een breed palet van emoties en kleuren. De passie vonkt van zijn accordeon en samen met Eric Vloeimans belooft dat vuurwerk. Het is mogelijk om vooraf te genieten van een huisgemaakte lunch. Koop hier je lunch ticket. Tickets zijn € 19,50 en bestel je HIER.

VR 15 T/M ZO 17 SEPTEMBER - FESTIVAL OEVERLOOS

Het eigenzinnige Festival Oeverloos keert terug naar Zutphen. In dit weekend zijn er weer mooie voorstellingen in de omgeving van Het Koelhuis, de Noorderhaven en het IJssellandschap.
Op de website van Festival Oeverloos vind je meer informatie over de acts van dit jaar. Van circus en fysieke stunts tot gerobotiseerde poppen en straattheater. De ticketverkoop start deze maand. Houd onze socials in de gaten voor meer informatie en noteer de data alvast in je agenda!

SEPTEMBER - MAANDELIJKSE JAMSESSIE I.S.M. MUSICI ARTEZ ARNHEM

Na de zomer gaan we weer maandelijks jammen in Het Koelhuis! De sessies worden begeleid door studenten en afgestudeerde musici van Artez. Zij spelen met artiesten en muziekliefhebbers uit Zutphen e.o. Ben je ervaren of juist nog niet zo lang aan het spelen? Iedereen is welkom om mee te spelen of als publiek. Houd onze site in de gaten voor meer informatie.

KERST BIJ HET KOELHUIS

Waar jullie waarschijnlijk met jullie gedachten bij de zomervakantie zitten, zijn wij alweer druk bezig met de Kerst! In 2022 hebben we verschillende mooie kerstmarkten en -feesten mogen verzorgen en we zitten boordevol ideeën voor dit jaar!

Wil je je personeel ook graag op een originele manier voorzien van een kerstpakket en bedanken voor hun inzet? Dat kan in combinatie met een mooi diner of gezellige feestavond, ontbijt of kerstbrunch. We zorgen voor een knapperend haardvuur en winterse aankleding. Heb je een kleiner team? Graag kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Bij genoeg animo komt er een gezamenlijke kerstmarkt voor MKB-bedrijven. Je personeel kan dan zelf een kerstpakket samen stellen! Eventueel in combinatie met een winters hapje en drankje.
Voor meer info neem contact met ons op via: info@hetkoelhuis.nl

IEDERE VRIJDAG VANAF 16.00 UUR SUNSET CAFÉ

Sunset Cafe Zutphen
Kom chillen of borrelen op onze inspirerende industriële plek! Voel je welkom in het café of op ons terras. Sluit je werkweek af in een informeel en relaxed sfeertje. Speciaalbieren van de tap, cocktails & mocktails en lekkere wijnen. De keuken is geopend tot 20.30 uur voor o.a. een wisselende daghap, borrelplanken en bitterballen. Bij lekker weer zijn onze terrassen ook geopend.