Zakelijke evenementen


In de zalen zijn alle opstellingen mogelijk, ze kunnen prachtig uitgelicht worden en er is gratis Wifi. Er is een lift en invalidetoilet. De akoestische isolatielaag zorgt voor een uitstekende akoestiek bij grote en kleine events!

Faciliteiten
U kunt verschillende apparatuur huren ter ondersteuning van uw evenement. Denk aan whiteboards, flipovers, beamers en plasma schermen. Maar denk ook aan geluidsapparatuur en licht. Wilt u een loungesfeer met comfortabele banken, statafels, een podium voor uw band of speciale lichteffecten? We kunnen de zalen naar uw smaak inrichten, afgestemd op uw doelgroep of thema. Het hele Koelhuis is voorzien van gratis draadloos internet. Alle zalen hebben daglicht en de meeste zalen hebben op kleur instelbare sfeerverlichting.

Catering
Het Koelhuis heeft een eigen, professionele keuken. Of het nu om een lunch gaat tijdens een evenement voor 5 personen of om een buffet voor 200 personen, alles is mogelijk. Het betekent ook dat we maatwerk kunnen leveren en originele en bijzondere hapjes verzinnen die passen bij uw event.

Het team
Het Koelhuis team heeft jarenlange ervaring in de organisatie van uiteenlopende events. Wij vertalen graag uw wensen naar een passend idee en sfeer met de juiste faciliteiten en service. We kunnen het complete projectmanagement, of delen daarvan op ons nemen. Van concept, de ontwikkeling van communicatiemiddelen tot draaiboeken, budgetbewaking en de inrichting van de locatie. Wij helpen u graag!

Ligging
Het Koelhuis ligt aan de noordzijde, pal achter NS-Station Zutphen en naast de Noorderhaven. Tegenover ons gebouw vind u een Qpark parkeergarage met 375 parkeerplaatsen. (Uitrijden 24/7)