HEADER juli
Beeld formatie goud Louise te Poele
Op 25 juni jl. was de feestelijke opening van de fiets- en wandelroute Bont & Boter Tour. De Tour is ontwikkeld door Louise Te Poele voor de Proeftuin KNST+LNDSCHP. Inspiratie is de handel vroeger vanuit Het Koelhuis. De Tour loopt langs aan- en afvoer routes van boter en voert door de prachtige uiterwaarden via weggetjes, water, dijken en N-wegen langs boerderijen en landgoederen. De kunstwerken verwijzen naar het bevriezen en conserveren van de vroegere producten in het koelhuis. Zie een impressie vanuit de lucht

Verder vind je hieronder een item over de supergave virtuele tour door ons gebouw, een mooi concert met piano, klarinet en mezzosopraan en: je kunt al tickets bestellen voor Festival Oeverloos. Verder ben je natuurlijk meer dan welkom tijdens onze openingstijden. Wil je nog een bedrijfsactiviteit of feest organiseren? Schroom niet en neem contact op, we denken graag met je mee.

VIRTUELE TOUR DOOR HET KOELHUIS

2016-04-1
Het Koelhuis is nu ook virtueel toegankelijk. Naast dat je de ruimten in 3-D ziet, zijn er ook video's en informatie in verwerkt. Het geeft heel veel inzicht in het gebouw. Je proeft de sfeer. Ook kan je kiezen voor bovenaanzichten. Er zit een meetlint in waardoor je heel makkelijk kan berekenen wat er wel en niet in een ruimte past. Fijn als je op afstand een keuze wil maken voor de ruimte die je wilt gebruiken.
Nieuwsgierig hoe het eruit ziet? Ontdek hier onze fantastische locatie!

Geproduceerd door Eventarchitect van Gebert Janssen uit Zutphen.

DONDERDAG 15 JULI 19.30 UUR PRONKJEWAIL TRIO

203642790_110633637930469_4551054266198057039_n
Het Pronkjewail trio geeft een concert met muziek van o.a. Mozart, Spohr, Brahms en Bernstein. Voel het jachtige leven in de muziek en de weldadige rust die daarna volgt.

Het trio bestaat uit Jaap de Kok (piano), Marit Cornelissen (klarinet) en Marijke Beute (mezzosopraan). Groningen en het Prins Claus Conservatorium heeft dit trio bij elkaar gebracht.

Kaarten reserveren kan via pronkjewailtrio@gmail.com

TOT 19 SEPT BONT & BOTER TOUR LOUISE TE POELE (IJSSELBIËNNALE)

image00064
Doe de Bont & Boter Tour! Louise te Poele heeft een route ontwikkeld met kunstwerken, die verwijzen naar het bevriezen en conserveren van de vroegere producten in het koelhuis. Bont hoort bij de landgoederen en Boter bij boerderijen en de melkfabrieken.
De fiets- en wandelroute is 15 kilometer, start bij Het Koelhuis en gaat door het IJsselgebied. Tijdens openingstijden van ons café is de route verkrijgbaar. Net als het gouden Bont & Boter rugtasje en een doek van 50 x 70 cm met een print van het werk Skimmed Landscape: echte collectors items! Dit werk heeft als formaat 4,5 x 6 m. in een weiland in Voorst. Proef ook de kaas en worst van Landgoed Beekzicht op onze Bont & Boterplank!

17 T/M 19 SEPT FESTIVAL OEVERLOOS

knot on hands basisbeeld 1 (1)
Een kleinschalig (buiten)theaterfestival met mooie intieme theater-, circus-, dans-, zang- en muziekvoorstellingen in de prachtige omgeving van Zutphen en het IJssellandschap. Leuk voor alle leeftijden! De festivalroute voert je langs plekken in de Hoven, de Noorderhaven en de uiterwaarden. Laat je verrassen door juweeltjes van voorstellingen.

De ticketverkoop van Festival Oeverloos is gestart! Hier vind je meer informatie over de tickets. Tickets koop je via deze link.

2021 BONT, BOTER EN BEVRIEZING - 101 JAAR KOELHUIS

KH historie
Dit jaar is het 101 jaar geleden dat Het Koelhuis is ontstaan. We vieren dat in het najaar zodat we het met meer mensen kunnen vieren! Met kunstenaars, regionale musea, oud-werknemers, melkfabrieken en meer, stellen we een expositie, rondleidingen en events samen over 101 jaar Koelhuis. Heb jij mooie verhalen over jouw eigen historie met Het Koelhuis? Mail die dan alvast naar info@hetkoelhuis.nl. Misschien krijgt jouw verhaal dan ook een plek in 101 jaar Koelhuis.

WELKOM IN HET KOELHUIS CAFÉ

207327143_4200144020038504_8660174081825741304_n
Kom chillen of borrelen op onze inspirerende industriële plek! Voel je welkom op ons terras. Sluit je werkweek af in een stoer en relaxed sfeertje. Op onze kaart vind je naast huisgemaakte zoetigheden en borrelplanken ook guilty pleasures en verse huisgemaakte soep. Voor de kinderen is er een kinderhoek met speelgoed en in onze mini-bieb kun je boeken ruilen. Ook hebben we bordspelen voor jong en oud.

Het Koelhuis Café is open op DO-VR-ZA van 16.00 - 21.00 uur en ZO van 12.00 - 18.00 uur. Reserveren kan aan de deur en via onze site hetkoelhuis.nl

UITGESTELD FEESTJE VIEREN?

1395950_602933593096404_890343082_n
Kon jouw feest niet doorgaan in verband met corona? Niet getreurd, want alle uitgestelde feestjes kan je inhalen! Nu is het moment om jouw feest te gaan plannen! We gaan door om van de kelder een gave feestplek maken. Kies je straks voor onze kelder of voor het Boterlokaal om uit je dak te gaan? Of ga je voor een diner met familie en vrienden in de sfeervolle Machinekamer of Havenzicht?

Informeer naar alle mogelijkheden om jouw feest te vieren. Bel met 0575-510018 of mail naar info@hetkoelhuis.nl.