Over ons

Wij zijn een ontwerpstudio op het gebied van events, styling en interieurs. Zowel in de events die wij ontwerpen als in de interieurs willen wij niet onze eigen stijl doordrukken, maar juist de identiteit van de opdrachtgever versterken. Een borrel voor zakenpartners, de entree van uw pand of een tentoonstelling zijn tenslotte net zo goed visitekaartjes als uw briefpapier. U staat als het ware op het toneel wat wij voor u creëren. En of dat toneel nu een interieur is of een event: u moet zich daar thuis voelen.

In 2012 startten we de ontwikkeling van een eigen evenementenlocatie naast de projecten die wij in het hele land doen. We wonnen de prijsvraag van de gemeente Zutphen voor de herontwikkeling van Het Koelhuis in 2012. Sinds december dat jaar is de begane grond in gebruik voor horeca en events. In 2015 installeerden we de lift en verbouwden de eerste en tweede verdieping naar zalen voor events en enkele kantoorruimten.

Onze missie is Het Koelhuis duurzaam te ontsluiten en het te verbinden met zijn omgeving. Dat doen we door van het stoere authentieke Koelhuis een hotspot te maken voor activiteiten die de omgeving betrekt en verbindt. Door de weeks vinden de meer zakelijk gerichte activiteiten plaats en in de avonden, weekenden en vakantieperioden hebben we meer publieksactiviteiten en privéfeesten.