Over ons

Studio Hoogeveen & van Tilburg staat voor effectieve communicatie. We zijn sterk in het organiseren van events, ontwikkeling van communicatiemiddelen, verzorging van teksten voor uiteenlopende media en zijn thuis in het doelgericht inzetten van audiovisuele middelen. Zowel in events die wij ontwerpen als in interieurs willen wij niet onze eigen stijl doordrukken, maar juist de identiteit van de opdrachtgever versterken. Een borrel voor zakenpartners, de entree van uw pand of een tentoonstelling zijn tenslotte net zo goed een visitekaartje als je briefpapier. Jij staat als het ware op het toneel wat wij voor je creëren. En of dat toneel nu een middel is of een event: jij moet je daar thuis voelen.

In 2012 startte de ontwikkeling van een eigen evenementenlocatie naast de projecten die wij in het hele land doen. We wonnen de prijsvraag van de gemeente Zutphen voor de herontwikkeling van Het Koelhuis in 2012. Sinds december dat jaar is de begane grond in gebruik voor horeca en events. In 2015 installeerden we een lift en verbouwden de eerste en tweede verdieping naar ruimtes voor events en enkele kantoorruimten. Inmiddels is het ook het souterrain MIN1 af en zijn we gestart met het ontwikkelen van de vierde en vijfde verdieping.

Onze missie is Het Koelhuis duurzaam te ontsluiten en te verbinden met zijn omgeving. Het stoere en authentieke gebouw is een hotspot voor activiteiten die de omgeving betrekt en verbindt. Door de weeks vinden meer zakelijk gerichte activiteiten plaats en in avonden, weekenden en vakantieperioden hebben we meer publieksactiviteiten en privé feesten.