Styling & Interieur ontwerp

Koelhuis on the Road’ helpt u inzicht te geven in uw eigen wensen, eisen en stijl op interieurgebied. Het doel is een comfortabel interieur te ontwerpen waarin de huisstijl van de bewoner of organisatie tot uitdrukking komt. Een ontvangstruimte, bezoekerscentrum of beursstand zijn tenslotte het visitekaartje van de organisatie.
Om u te helpen bij een goed inzicht in hoe de ruimte eruit gaat zien, ondersteunen wij de ontwerpen met inzichtelijke artist impressions en 3D visualisaties.

01Styling_viteo_outdoors     02 Green-Sofa-and-Table-Glass-for-Inspiration-Design-with-Modern-Office-Ideas-Decorating

Decoratieve schildertechnieken
Bij de afwerking kunnen wij elke kleur, patine en uitstraling naar voren brengen. Hierbij gebruiken we zowel traditionele als moderne decoratietechnieken. Met decoratietechnieken creëren we karakter en originaliteit. Het geeft kracht aan een ontwerp. Denk bij traditionele technieken aan vergulden, marmer- en houtimitaties of het Marokkaanse tadelakt (glanspleister).

Artist impressions
Om zo goed mogelijk weer te geven hoe een interieur of de inrichting van een event er uit gaat zien, maakt ‘Koelhuis on the Road’ inzichtelijke artist impressions. Een artist impression is een schets die de toekomstige inrichting in perspectief toont. Het dient ter aanvulling op de standaard bouwtekeningen.

Voor een impressie van recente projecten, klik hier.