• WOEST OOST – REMEMBER ME

WOEST OOST – REMEMBER ME

Ticket 24 feb 15:00 - 17:30

Regisseur Irene Kriek komt met een prachtig nieuw theaterstuk: Remember Me, gebaseerd op het beroemde HAMLET van Shakespeare.

In Remember Me word je meegenomen in de tragische liefdesgeschiedenis van Hamlet en Ophelia die wordt afgezet tegen de wereld waarin we nu leven.
Wat betekent het om lief te hebben, om te twijfelen en om langzaam tot waanzin te worden gedreven in een wereld die steeds individualistischer wordt en die het jonge mensen zelf laat uitzoeken.

Spel: Hinde de Dreu, Pepijn Bresters, Pjotr Zwanenburg, Jella Bron, Liz Bisschop, Josefien Overeem, Sandy Jorgensen, Max Koonen, Rahel Welday en Luna te Pas.

Theatergroep WOEST OOST is een broeikas voor het meest zinderende theater talent van het oosten. WOEST OOST is een unieke trainings -en productie werkplaats voor jonge acteurs tussen de 15-21 jaar en heeft Zutphen als vaste standplaats. WOEST OOST, onder artistieke leiding van Irene Kriek, geeft jonge acteurs de mogelijkheid hun acteerwerk te optimaliseren door middel van ervaring op te doen door voorstellingen te maken en door te werken met verschillende disciplines en gerenomeerde mensen uit het vak.

LET OP: De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.