• Wilfried de Jong en BRUUT!

Wilfried de Jong en BRUUT!

Ticket 17 sep 15:00 - 19:00

Onderdeel van de serie PUUR Cultuur

Op zondag 17 september om 15.00 uur staat Wilfried de Jong met de jonge muzikanten van BRUUT! op het toneel in Het Koelhuis. Wilfried liet zich door hun opzwepende muziek inspireren tot het schrijven van verhalen over mensen uit de rafelranden van de stad. Hij draagt de verhalen voor in zijn energieke, theatrale stijl. Muziek en tekst versmelten tot één geheel: het swingt, het beeft, het tintelt op het podium!

BRUUT! is één van de populairste groepen in het muziekcircuit. Sax, Hammondorgel, drums en bas: het is rauw, funky en superjazzy. De vijf mannen op het podium vertellen allemaal even energiek de verhalen met geluid en woorden die ze het publiek in slingeren. De voorstelling kreeg lovende kritieken. Een niet te missen middag in Het Koelhuis!

Deuren open vanaf 14.00 uur.
Kaarten zijn 20,00 euro per stuk, aan de deur 22,50 euro.

PUUR Cultuur
De serie PUUR Cultuur vindt plaats op elke derde zondag van de maand in Het Koelhuis. Op stapel staan nog: op 15 oktober de ‘PeHa suites’ met Michiel Braam & Greetje Bijma, op 19 november Firma Weijland met nieuwe liederen en op 17 december de Kinderopera en familievoorstelling ‘Koninginnesoep’ met Dolleboelja.

De serie PUUR Cultuur is mede mogelijk gemaakt door de Stichting Het Koelhuis en de gemeente Zutphen.