• DUO OMFO, Muziek uit Centraal-Azië

DUO OMFO, Muziek uit Centraal-Azië

Ticket 12 dec 11:30 - 12:30

DUO OMFO, Muziek uit Centraal-Azië

Op zondag 12 december om 11:30 uur brengt het Wereldlokaal het programma “Huilende kamelen”, met authentieke wereldmuziek uit Centraal-Azië. U hoort een veelvoud aan liederen en instrumenten uit landen als Mongolië, Altaj, Tuva, Kalmukkië, Kazachstan, Kirgizië, Oezbekistan, Tadzjikistan, Turkmenistan, Afghanistan en Azerbeidzjan.

Gherman Popov en Rowan Lee Hartsuiker laten u genieten van de dromerige en weemoedige, maar soms ook opzwepende klanken van de ney (fluit), de mondharp, de morin khuur (paardenkopviool met snaren van paardenhaar), de tschang (harp), yatga (cither) en de dombra (langhalsluit). Daarnaast zingen zij boventonen door middel van keelzang (ook wel khoomei of kargyraa genoemd).

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is het noodzakelijk om van tevoren te reserveren. De entree bedraagt € 15,-, voor jongeren € 10,-, voor kinderen vanaf 6 jaar, minima en asielzoekers: € 5,-. U reserveert door een mail te sturen naar info@wereldlokaal.nl  en u betaalt via  NL68 RABO 0322 5387 69 t.n.v. Stichting Pentaton.

Na afloop van het concert kunt u genieten van een Turks-Armeense lunch, bereid door het Koelhuis.

Klik hier voor meer informatie over de muziek.
De lunch bestelt u via deze link.

Een ticket voor de voorstelling koop je via info@wereldlokaal.nl
Vooraf betalen via NL68 RABO 0322 5387 69 t.n.v. Stichting Pentaton