• Treasure Event Dinner

Treasure Event Dinner

Ticket 24 mei 18:00 - 22:00

Dit jaar slaan Nederlandse ontwerpers de handen ineen en presenteren zich onder de naam Treasure Lovers. De avond start met een goed glas champagne en heerlijke tortilla’s. Daarna diverse vegetarische en visgerechten die de chef speciaal voor jullie heeft voorbereid. Je ziet de nieuwste woonaccessoires, tassen, schoenen, sieraden en modieuze kimono’s.

Na afloop is er natuurlijk de gelegenheid om uitgebreid te shoppen. Wat wij zo mooi vinden aan dit event is dat u het goede doel kunt steunen. Met een deel van de opbrengst ondersteunen wij de stichting Met je hart, die waardevolle ontmoetingen organiseert voor kwetsbare, eenzame ouderen. 


De Designers:

??? ?? ?????? / www.kopenstaart.com – Ilse Horck is schoenen- en tassenontwerper. Haar collectie is ontworpen met waardering voor traditioneel handwerk en innovatief design, uitgevoerd in mooie zachte materialen en heeft een rijke uitstraling. Klassiekers die de hedendaagse vrouw verwennen met de producten die haar omarmen.

?????? / www.goshja.com – Magosja Turkawski is kunstenaar, illustrator en ontwerper. Ze ontwerpt unieke dessins, die gedrukt worden op 100% zijde, elk dessin wordt eerst handmatig geschilderd in ecoline waarna het in de computer bewerkt en verfijnd wordt. Haar nieuwste project is de Goshja giftbox met daarin een luxe set bestaande uit een kimono, een short en een oogmasker.

????????????? / www.rijkje.com  – Is een flamboyant sieradenlabel waarbij symbolen als een rode draad door haar collectie lopen, door haar mode achtergrond zijn de sieraden edgy, cool en bohemian chique. Daarnaast heeft ze een body-Jewelry lijn ontworpen voor “Pleasurements” een high-end lingerie winkel en voor de “Make-A-Wish” foundation een serie sieraden speciaal voor het 30 jarig bestaan.

???????? ??????? / www.leontinehagoort.com – Het merk staat voor high-end leren tassen en wallets met een herkenbaar eigen handschrift: ‘Bohemian meets Wild West’. Zij combineert vakmanschap met custom made hardware, whipstitches en in het leer gedrukte elementen, kortom tassen voor de Cowgirl van nu, die pioniert en haar eigen avontuur schrijft!

Prijs: €39,95 incl. diner en welkomstdrankje Tickets bestel je HIER.