SLAGWERKDAG ZUTPHEN

Ticket 14 apr 13:00 - 20:30

Na het enorme succes van de afgelopen drie jaar organiseert Multipercussion dit jaar voor de vierde keer Slagwerkdag Zutphen. Op het programma staan grote namen als Percossa en Drumbassadors, maar ook clinics van jonge en veelbelovende talenten als Han Kerkhof en Rudimental Drummers.

Han Kerkhof (wereldwijd populaire instagram en youtubedrummer), Vernon Chatlein en Steven Brezet ( zij speelden reeds op het North Sea Jazz festival en de Zwarte Cross) geven clinics, maar er is ook een optreden van de Drumbassadors (Dit slagwerkduo treed over de hele wereld op,van Amerika tot Australie).

Hoewel Slagwerkdag Zutphen grote namen naar Zutphen haalt, blijft de sfeer van het evenement kleinschalig en laagdrempelig. De drummers vertellen tijdens de workshops over hun werk, maar er is ook veel ruimte voor interactie en persoonlijk contact. Bezoekers kunnen vragen stellen aan de profs en na afloop van iedere workshop is er gelegenheid om met de slagwerkers op de foto te gaan of om een handtekening te vragen. Tijdens Slagwerkdag Zutphen is er ook een markt ingericht waar onder meer Drumzaak Apeldoorn, El Cajon Percussie en Theworldfastestdrummer.nl staan met hun expertise.

Iedere bezoeker krijgt bij zijn entreekaartje twee gratis lootjes waarmee mooie prijzen te winnen zijn. De opbrengst van deze loterij én de kaartverkoop gaat in zijn geheel naar het Gunjur Muziekfestival.

Kaarten voor Slagwerkdag Zutphen zijn te bestellen via info@multipercussion.com en kosten 20,00 euro per stuk. Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar.