Lezing Niko Koffeman – Partij voor de Dieren

Ticket 03 mrt 19:00 - 21:00

Op donderdag 3 maart geeft Eerste Kamerlid Niko Koffeman een lezing over de doorslaggevende stem: Hoe een kleine groep burgers het grote verschil kan maken. De lezing vindt plaats in Het Koelhuis in Zutphen, met na afloop een vraaggesprek met Niko Koffeman en Partij voor de Dieren lijsttrekker Iris Vellema over de kansen voor Zutphen.

Niko neemt het publiek mee in hoe relatief kleine groepen burgers kunnen zorgen voor verandering. Hij laat zien dat geweldloos verzet tegen een onwillige overheid veel meer kans van slagen heeft dan enige andere vorm van revolutie. De Partij voor de Dieren is er een voorbeeld van. Begonnen in 2002 als initiatief van slechts vier mensen, is de partij inmiddels uitgegroeid tot een beweging met 24.000 leden en 81 volksvertegenwoordigers.

Na afloop praten Koffeman en PvdD lijsttrekker Iris Vellema voor de gemeente Zutphen samen met het publiek na over wat de doorslaggevende stem kan betekenen in een stad als Zutphen. Wat kan de politiek doen en wat kan men zelf doen in Zutphen?

Aanmelden: zutphen@partijvoordedieren.nl, of op zutphen.partijvoordedieren.nl/agenda. Neem je één of meerdere personen mee? Graag apart aanmelden.

Tijd: 19:30 inloop vanaf 19:00 uur.