• POPRONDE MET TRAUDES & MASSI

POPRONDE MET TRAUDES & MASSI

GRATIS 22 okt 15:00 - 20:30

Het grootste gratis reizende muziekfestival van Nederland strijkt ook dit jaar weer neer in Zutphen. Vandaag op ons podium twee aanstormende talenten; TRAUDES & Massi!

15.45 UUR
TRAUDES
zoekt de grens op tussen hiphop en (elektronische) pop, door krachtige zanglijnen te combineren met pure rap. De 7-koppige band staat garant voor strakke beats, sterke teksten, een overtuigende, groovy liveshow en heel veel energie.

Hun EP bevat rauwe break-up verhalen tegen het decor van de stad Amsterdam: getuigenissen van de bandleden over donkere periodes van drank, drugs en vrouwen. In de track AMSTERDAM staat de stad symbool voor het meisje: hoe de stad waar je ooit van hield, haar charme heeft verloren en niet meer lijkt te zijn wat ze ooit was. De titeltrack CRLS & GRLS gaat over frustratie en payback time, Fck me over terugvallen en Back down juist over opkrabbelen. TRAUDES neemt je mee in de achtbaan van de (verloren) liefde.

18.15 UUR
Sam Raaijmakers, bekend als Nederhop artiest Massi, schrijft op zijn twaalfde zijn eerste teksten. Op zijn veertiende vindt hij de weg naar de studio en is daar sindsdien niet meer weg te slaan.

Met zijn autobiografische teksten, verfrissende beat keuze en zijn anarchistische denkwijze weet hij mensen mee te krijgen. Harde teksten worden opgevolgd door contrastvolle, soulvolle zanglijnen en in zijn show wisselt Massi melancholie af met opzwepende noten. Met een ijzersterke live band ter ondersteuning staat elk optreden van deze artiest garant voor een killer performance.