• Popronde 2018

Popronde 2018

Gratis 21 okt 18:45 - 23:59

Ook bij Het Koelhuis gaat het dak er weer af tijdens de Popronde! We starten om 18.45 uur met de Brabantse zangeres Eva van Pelt, heel goed te combineren met een originele Popronde daghap! Daarna fijne Soul tunes van Luna Mae om 20.45 uur. Dat is nog niet alles want dan hebben we ook nog een knallende afterparty op de agenda staan met Mr. Weazley om 22.45 uur! Lees verder voor meer informatie en een muzikaal voorproefje van wat je te wachten staat!

18.45 uur
Eva van Pelt (1992) schrijft, zingt en treedt op. Met haar Nederlandstalige nummers maakt Eva sterke, persoonlijke voorstellingen in het spannende grijze gebied tussen popmuziek en theater. Ze creëert vrolijke, spannende, lieve en soms ontroerende, surrealistische, eerlijke muzikale ontmoetingen.

20.45 uur
In 2015 liet Luna Mae haar muzikaliteit al horen met haar debuut EP ‘Sky’. Daarnaast draait ze al jaren mee als backingvocal bij o.a. Waylon, Glennis Grace, Typhoon, DeuXperience & Ronnie Flex, maar nog liever staat ze zelf op de voorgrond. Leuk detail: deel van haar jeugd in ons Zutphen opgegroeid!

22.45 uur
Mr Weazley is een 8 koppige band. Benjamin Thode aka Mr. Weazley is een opkomend artiest geboren in Curaçao. Hij starte als MC in clubs en werd later een van de zangers van een reggae-crossover band. In 2017 vonden Mr Weazley en z’n muzikanten hun liefde voor Afro Beat en sloegen hiermee een nieuwe weg in. De laatste energie dansen we er dan uit!