Pathfinder

Ticket 06 mei - 07 mei 20:30 - 02:00
Ondanks het feit dat de knallende editie van Pathfinder nog volop in ons korte termijngeheugen nadreunt, is de honger van de Pathfinders nog niet gestild. Ze gaan opnieuw MIN1 omtoveren tot een ware house- en technotempel: rauw, ondergronds en gevuld met een bak aan geluid!
Dat vraagt om een ouderwetse Pathfinder line-up: artiesten waar zij trots op zijn om hen naar Zutphen te halen. Deze avond staan o.a. Sluwe Vos, Deniro en External Similarities achter de draaitafels. De vorige editie was volledig uitverkocht.

Sluwe Vos

Good old Sluwe, een geliefde buurman uit Deventer, heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een waar fundament binnen de hedendaagse house- en technoscene. Meermaals heeft hij Zutphen in extase weten te brengen met knallende en rockende dj-sets en staat altijd garant voor een dosis kwaliteitsmuziek, gebracht met passie. We zijn gemeend blij dat hij wederom acte-de-présence komt geven. Liefde voor het oosten, support your locals!

Deniro

Eén van vaderlands snelst rijzende en talentvolle DJ’s is zonder met Deniro. Zijn liefde voor Detroit is immer voelbaar in zijn producties en optredens. Inmiddels staan optredens op Awakenings, Dekmantel Festival, Printworks in Londen en uiteraard de Berghain op zijn portfolio en als DJ draait hij wekelijks door heel Europa. Absolute wereldklasse down-under in Zutphen.

External Similarities

Zonder twijfel de DJ met het grootste schoenenrek in de scene. External Similarities, onder velen bekend als Twee Meter Peter en Lex, brengt een heerlijke eigen sound en visie van hun kijk op techno. Heerlijke openingsact.
De vorige editie was snoeihard uitverkocht en de unieke Pathfinder-sfeer bezorgen ons al weer de kriebels. Klaar voor?
We starten al om 20.30 uur en gaan door tot een uur of 2.
Tickets bestel je HIER. Don’t sleep on it!