• OEVERLOOS 2020

OEVERLOOS 2020

Ticket 18 sep - 20 sep 00:00 - 23:59

Festival Oeverloos gaat door! Een kleinschalig buitentheaterfestival met mooie intieme theater-, circus-, muziek- en dansvoorstellingen in de prachtige omgeving van Zutphen en het IJssellandschap. Geschikt voor alle leeftijden!

Het programma is verdeeld in een festivalroute en een avondprogramma. De festivalroute voert je langs plekken in de Hoven, de Noorderhaven en de uiterwaarden en natuurlijk naar Het Koelhuis: de centrale locatie in dit weekend. Daar is ook het avondprogramma en komen de artiesten bij elkaar. Vrijdag start vanaf 20.00 uur het avondprogramma in Het Koelhuis.

Koelhuis en Oeverloos hebben samen Muziektheater BOT kunnen strikken! BOT heeft internationaal een grote reputatie opgebouwd met theatrale muziekinstallaties. De muziek is betoverend en soms beklemmend met zelfgemaakt instrumentarium.

Vanaf nu zijn de passe-partouts verkrijgbaar. Houd in september de website in de gaten voor verdere instructies: je wisselt je passe partout dan namelijk om voor een polsbandje. Tegen die tijd zijn ook losse tickets beschikbaar voor voorstellingen, zolang de voorraad strekt.

Het definitieve programma, blokkenschema en festivalroute vind je in het programmaboekje.

Passe-Partout voor alle shows:
incl. muziektheater BOT 35,00 euro (volwassenen) en 20,00 euro (kids)
excl. muziektheater BOT 27,50 euro (volwassenen) en 15,00 euro (kids)