• Mensen Zeggen Dingen

Mensen Zeggen Dingen

Ticket 07 apr 20:00 - 23:59

Komedie, snoeiharde voordrachten en rijmelarij van het hoogste niveau!

Eind maart in Paradiso, maar vlak daarna bij jou in de buurt in Het Koelhuis! Mensen Zeggen Dingen is een collectief van professionele schrijvers, performers, poëten, cabaretiers en spoken-word artiesten uit alle windstreken. Ze presenteren zich met sproëzie met een combinatie van spoken word, literatuur, theater, rap, cabaret en improvisatie. Sinds 2014 veroveren zij de Nederlandse en Belgische festivals en podia, alleen gewapend met een microfoon. Bereid je voor op komedie, rake poëzie, prachtige proza, snoeiharde voordrachten en rijmelarij van het hoogste niveau!

Mensen Zeggen Dingen is een groep artiesten van alle leeftijden die ieder wortel hebben geschoten in een andere omgeving. Mensen Zeggen Dingen voorziet deze wonderbaarlijke mensen van een podium. Zij hebben niets dan het woord te verspreiden

“Ik beschrijf het als het culturele programma van LowLands, dus echt op een hele frisse manier poëzie, theater, rap en cabaret, stand up op een podium brengen, biertje erbij en genieten daarvan.” – Olivier Bakker, 3FM

In 2017 heeft Mensen Zeggen Dingen tientallen clubedities georganiseerd in o.a. Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Amsterdam, Antwerpen en Gent. Ook stonden ze vorig jaar op ruim 15 festivals in Nederland en Vlaanderen gestaan, zoals Pukkelpop, Zwarte Cross en Solar Weekend. En nu zijn ze ook in Zutphen!

LINE UP:
L-Deep uit Amsterdam
Yannick Moyson uit Antwerpen
Tim Lenders uit Arnhem
Joris Pinseel uit Gent
Disci uit Nijmegen
Teddy Tops uit Utrecht
& Cees de Beer als host van de avond!

PUUR Cultuur
De serie PUUR Cultuur  is mede mogelijk gemaakt door de Stichting Het Koelhuis, het Prins Bernhard Cultuurfonds en de gemeente Zutphen.