Pop up boutique – Kop en Staart

Gratis 30 nov 18:00 - 21:00

Kop en Staart verwelkomt je graag in deze pop up boutique! Geniet van de fijne atmosfeer en vindt je perfecte paar schoenen, tas of accessoires! De dames van Kop en Staart geven met liefde persoonlijk advies en helpen je graag bij het selecteren van het juiste design.

De Kop en Staart collectie is ontworpen met waardering voor traditioneel handwerk en innovatief design, uitgevoerd in mooie zachte materialen en heeft een rijke uitstraling. Kop en Staart onderscheidt zich door de hedendaagse vrouw te verwennen met producten die haar omarmen. Dat maakt de ontwerpen vaak tot regelrechte klassiekers.

Kop en Staart is een Nederlands design label opgericht door Ilse Horck. Haar doel is om producten te creëren waarbij het vakmanschap, haar eigen stijl en oog voor detail telkens weer naar voren komen. Ilse zal zelf aanwezig zijn om te vertellen over de achtergrond en filosofie van Kop en Staart.

Het Koelhuis is ook vanaf 16.00 uur geopend voor ons wekelijkse Sunset Café. Hier kun je voor en na het shoppen genieten van een hapje en drankje!