KICK OFF POPPUNT STEDENDRIEHOEK

GRATIS 15 feb 20:00 - 23:45

Kom naar de officiële lancering van hét popmuziek-platform in de regio: Poppunt Stedendriehoek! Popmakelaar Bart den Ouden heeft als doel om lokaal, muzikaal talent de juiste tools en handvatten te geven om zich verder te ontwikkelen. Bij de kick-off wachten je verrassende optredens van opkomende acts uit de regio!

Be King
Als rapper heeft Be King in 2019 zijn eerste nummers uitgebracht en schitterde hij in de Noaberhood bij de Zwarte Cross. Sinds 2021 werkt hij serieus aan muziek, gecombineerd met storytelling op beeld.

Down to Earth
De kans is groot dat je Down To Earth al hebt zien schitteren tijdens een van hun vele shows in de regio. Jong talent uit de Achterhoek met een sound geïnspireerd door de jaren 70, pure rock ’n roll met een moderne twist, soms zelfs in het dialect!

Maslo’s Equipe
Ontdek het unieke genre “Lowlands-Highlife” van Maslo’s Equipe, geboren in Zutphen. Drie jazz-blazers en een ritmesectie die van afrobeat houdt, brengen wereldse klanken samen met poëtische Nederlandse teksten.

Capital 33
Altijd al willen weten hoe een blikje energiedrank klinkt? Maak kennis met Capital 33, een jonge, energieke band met een geluid dat het best omschreven kan worden als alternative rock. Voor fans van Royal Blood en Twenty One Pilots.

Toegang: gratis
Aanvang: 20:00 uur