• Jan Terlouw Junior & The Nightclub

Jan Terlouw Junior & The Nightclub

Ticket 03 mrt 18:30 - 23:59

Jan Terlouw Junior & The Nightclub is een lang gekoesterde droom van Jan Terlouw Junior, de jongste telg uit een familie vol schrijvers en componisten. Een maniakaal verhaal, verteld met een album, een liveshow en een comic. Bezeten jazzvingers, donkere thematiek tegenover juist zoete poprefreinen en een kleurrijk beeldverhaal voeren je mee in een alternatieve realiteit.
De karakters uit The Nightclub bieden een ongecensureerde inkijk in het hoofd van muzikant en verteller Jan Terlouw Junior. Tekstuele gekte, bigbandsounds en subtiele moderne elektronica vormen de soundtrack. Welkom in het decor van een Sin City-achtige jaren ’20 nachtclub met livemuziek en dans!

Je stapt in de smooth, dark, sweaty & swinging film noir samen met Jan Terlouw Junior (zang/piano), Isaac McCluskey (trombone/achtergrondzang), Stef Bulten (contrabas/synthbas), Sascha van Loenen (trompet/gitaar/synths) en Axel Grunnekemeijer (drums).

Je bent welkom in stijl vanaf 18.30 uur voor een jaren ’20 drie gangen diner en een optreden van The Masked Men Orchestra. De avond gaat om 21.00 uur over in het optreden van Jan Terlouw Junior & The Nightclub met als special guests een zangeres, tapdanseres en saxofonist. Na het concert luidt een DJ de nacht in. Het Koelhuis hult zich die avond éénmalig in rode velours gordijnen voor het concert en dinnershow. Alleen het concert bijwonen kan natuurlijk ook!

Concert & afterparty: inloop vanaf 20.30, aanvang 21.00 uur. Ticket: € 15,00
3 Gangen diner, voorprogramma, concert & afterparty: inloop 18.30, aanvang 19.00 uur. Ticket: € 40,00

Voorproefje
Volg het project op www.janterlouwjunior.com, bekijk de officiële videoclip voor ‘Mister Nothing’ hier of luister het album op Spotify.

PUUR Cultuur
De serie PUUR Cultuur  is mede mogelijk gemaakt door de Stichting Het Koelhuis, het Prins Bernhard Cultuurfonds en de gemeente Zutphen.